не е същата

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
kamo_73
Автомобил:
Двигател:

не е същата

Мнениеот kamo_73 » Нед 05 дек 2010 20:12

Здравейте,от от около месец съм"горд"собственик на голф4 АХФ 110 кс карал съм 2ка 5год и 3ка 5год но бензинои,но тази сега много ме кефи и е класа над предните.Но заедно с ентусиазма изникнаха няколко проблема с някой се справям с други не.Първо се счупиха водачите на ел стъклото и то пропадна-временно решено с подлагане на 2 летви.2 микроключето на задна дясна врата не работи ,защото не ми светва плафоните в купето,а оттам предполагам ми обърква и алармата и тя пищи когато и скимне-затова заключвам 2пъте за да не я активирам.3но нещото ,което ме тревожи най-много е следното:преди седмица смених ремък водна помпа и ролки и от тогава колата няма същия ряз като преди върви в низките обороти добре но като я настъпя не е същата от какво може да е -не закачен кабел или маркуч или збъркан зъб на ремъка?Благодаря предварително!

Потребителски аватар
passatfan2780
Автомобил:
Двигател: aaz 1992

Re: не е същата

Мнениеот passatfan2780 » Нед 05 дек 2010 20:15

според мен майстора не е направил центровката добре и за това

Потребителски аватар
dishata
Автомобил: SEAT IBIZA
Двигател: AHU

Мнениеот dishata » Нед 05 дек 2010 21:22

колега потърси някои маистор от форума които ти е по-близко да прегледа колата.има хора от форума за които чета мнения ,че са много добри и ще ти свършат работа.така само се гадае и различни мнения по въпроса. :да:

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Нед 05 дек 2010 21:42

малко ти е далеч, но това е твоя човек: memberlist.php?mode=viewprofile&u=118480

Jackas
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jackas » Сря 08 дек 2010 23:31

Колега водачите ги има по магазините. Има и пълни комплекти- водачи, жила, ролки...
Микроключетата обаче са проблем. По магазините няма да намериш такива, които да паснат идеално на мястото на оригиналното. Вариант е да вземеш цяла брава от морга.
Причините за невървенето на колата могат да са много. Аз, като сменях ремъци и ролки бях пропуснал да закача кабела на дебитомера :banghead: и ефекта беше същия. Вдигни капака и прегледай всички кабели и маркучета.
Добре е колата да се закачи на VAG-COM‎. Но да го напарви човек който знае какво прави.

kamo_73
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kamo_73 » Чет 09 дек 2010 18:07

Благодаря,калега ще проверя на VAG-COM я закачиха и излезе някаква грешка 4672 на скоростната кутия ,която така и неразбрахме за какво е,а дебитомера къде се намира до въздушния филтар ли?

Върни се в “Дизелови агрегати”