Vlad777 написа:Нямам цена от 0.32 ст/мин, защото съм на специален бизнес договор. Въпрос на оборот и преговори.
Значи това е частен случай и не показателен за условията на даден мобилен оператор.
Vlad777 написа:Нямам цена от 0.32 ст/мин, защото съм на специален бизнес договор. Въпрос на оборот и преговори.
maxpayne написа:Vlad777 написа:Нямам цена от 0.32 ст/мин, защото съм на специален бизнес договор. Въпрос на оборот и преговори.
Значи това е частен случай и не показателен за условията на даден мобилен оператор.
maxpayne написа:...
Vlad777 написа:Сравнявай конкретно потребление.
k_garchev написа:Днес един час се карах с тия тъпаци от ментел!Договора ми изтича на 21,01,2011 и и казвам на служителката,че искам да подам молба за прекратяване само на договора не на картата и в последствие пак ще им ползвам услугите,а офсътъ веднага започва да ми казви какви страхотни промоции имали сега!Епа я и казвам че некем да ручам веке от тях,тя-не!Тъпа офсъ!Не можело без договор да им използвам услугите!А операторите ми казват че може!Утре пак ще ходя и ще има битка!
maxpayne написа:k_garchev написа:Днес един час се карах с тия тъпаци от ментел!Договора ми изтича на 21,01,2011 и и казвам на служителката,че искам да подам молба за прекратяване само на договора не на картата и в последствие пак ще им ползвам услугите,а офсътъ веднага започва да ми казви какви страхотни промоции имали сега!Епа я и казвам че некем да ручам веке от тях,тя-не!Тъпа офсъ!Не можело без договор да им използвам услугите!А операторите ми казват че може!Утре пак ще ходя и ще има битка!
Не можеш да ползваш услугите на оператора без договор. Можеш да прекратиш едногодишния си договор и да подпишеш такъв безсрочен, но не можеш да нямаш никакъв договор - нали трябва да се знае на какъв тарифен план ще си, при какви условия и т.н.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта