Как се сваля плексигласеното стъкло на таблото на Голф 4 ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Как се сваля плексигласеното стъкло на таблото на Голф 4 ?
Ако някои го е правил или е запознат ще съм му мн благодарен ако обесни каква е процедурата .
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Как се сваля плексигласеното стъкло на таблото на Голф 4 ?
Разгледай снимките в този проект ще ти стане ясно как се разглобява таблото.
-
- Автомобил:
- Двигател:
bobocamaro написа:Разгледай снимките в този проект ще ти стане ясно как се разглобява таблото.
аз таблото знам как се разглобява, не ми е ясно плексигласеното стъкло на таблото как се сваля ... се пак благодаря
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Малиии колко кабелак колко нещо, Не знам ама това неопитен човек не може да го направи !!! Трябва някой който му разбира или да извадиш сички снимки на сцетен принтер и една по една да гледаш и да правиш
Голяма играчка !!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Sashko_Trg написа:Малиии колко кабелак колко нещо, Не знам ама това неопитен човек не може да го направи !!! Трябва някой който му разбира или да извадиш сички снимки на сцетен принтер и една по една да гледаш и да правишГоляма играчка !!
тоя кабелак е за диодчетата които да светят на сяка една чертичка от скалата на километража и оборотомера ... свалянето и разглабянето на таблото става точно с 4 винчета и става за 1 минута време, стъклото е проблема .....
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Хора които знаят как става им е лесно, аз сигурно няма да мога да го разглобя за толква бързо. Табла работи се развиват. А пък що се отнася за самото табло на километража, аз лично искам да си сложа от тея по-новите на Г4 дето са се по-горните години 2003 2004 има едни с други табла те са яки, ама няма кой да ми го направи в града пък самото табло е скъпо и не мога да го намеря 2-ра употреба.
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Не искам да се хваля с тъпотата си, но нещо не разбрах въпроса.
Какво искаш да сваляш и защо?
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Не съм го ръчкал, но четах в няква тема тея дни че се разлепя с горещ въздух и то доста трудно 

-
- Автомобил:
- Двигател:
pedalchobaba написа:Не искам да се хваля с тъпотата си, но нещо не разбрах въпроса.
става на въпрос за стъклото на таблото ...
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Каквото и да правиш по таблото свалянето на плегсигласа не го налага, освен ако някой преди това не се е опитвал да го сваля и да го е пукнал.
Това с топлия въздух ... нека пише само някой, който го е правил, защото на едно старо табло правих подобни проби докато черната пластмаса стана на дъвка, но плексигласа така и не щя да се отлепи.
Това с топлия въздух ... нека пише само някой, който го е правил, защото на едно старо табло правих подобни проби докато черната пластмаса стана на дъвка, но плексигласа така и не щя да се отлепи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря на всички за помоща , реших си проблема без да свалям стъклото, ако някои се интересува как се премахва каниколит от стъклото на таблото нека ми пише на лично !
- M-I-T-A-K-A
- Автомобил:
- Двигател:
viewtopic.php?f=5&t=228678
колега нали затова е този форум!?Споделяйте за да няма утре пак същата тема ,и отново голямото чудене.Все пак си стигнал до някакво решение..... сподели го!
колега нали затова е този форум!?Споделяйте за да няма утре пак същата тема ,и отново голямото чудене.Все пак си стигнал до някакво решение..... сподели го!

-
- Автомобил:
- Двигател:
M-I-T-A-K-A написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=228678
аз съм го споделил,просто е в друга тема

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=60&t=236823
- d.draganova
- Автомобил: Golf 4 1998
- Двигател: AHW 1.4 16V
Re: Как се сваля плексигласеното стъкло на таблото на Голф 4
И мен ме интересува как се сваля тая пластмаса от таблото за да си сложа един карбонов панел и рингове ? 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как се сваля плексигласеното стъкло на таблото на Голф 4
Не се сваля колеги , за мое и ваше разочарование нестава , опитах се но без успех, исках да го сваля за да изчистя хубаво праха под него ... стъклото не е залепено а е захванато със щипки излизащи от самата негова пластмаса , веднъж щракнато , монтирано стъклото няма махане повече , няма достъп от къде да се поместят щипките за да излезе свободно , плюс още една гадост пластмаста и на стъклото и на кутията на таблото е направена от крехката пластмаса която не поднадлежи на деформация огъване, това прави невъзможно изваждането на стъклото без да се счупи... , нещо подобно на капаците, черупките около волана , самоче там все пак има махане при внимателна работа без да се счупят щипките
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”