Това е снимка на щуцера, който се монтира от страни на главата. Маха се стария, който е пластмасов и се монтира този. Монтажа е елементарен, но се изисква да се източи част от антифриза. Този щуцер е оригиналния, не съветвам хората решили да го слагат да си купуват на топран, защото той е от някакъв материал между пластмаса и бакелит! Утре може да снимам и по хубаво щуцера със свещите и т.нар "контролер". В него няма нищо освен 2 релета и един предпазител. А за схемата щом има интерес ще я побликувам, но сега е още в работен вариант - на бюрото

. След поне едномесечен тест ще я покажа.
@
enigma79 при теб е лесно, до колкото знам ти си с глава от 1.8.
enigma79 написа:...съответно освен подгряване на колата се включва и затопляне на купето,затопляне на течноста на чистачките чрез антифриза+включване на нагревателите на стъклото,както и обдухване на предното стъкло...а затоплената течност на чистачките,допълнена и от подгряващи пръскала ще е в голяма полза,ако добавим и отопляеми седалки,май комфорта от пътуването ще е на ниво,за разлика от стандартното зъзнене зад волана

Вентилатора в купето работи на контакт само така че ако го оставиш вкл. при запалване на колата той пак ще работи, същото се отнася и за подгрева на седалките, пръскалките и нагревателя на задното стъкло

по въпроса за датчиците на ръчната го имаш а за скоростната кутия и аз мисля нещо, така че ако измислиш нещо давай да двйстваме:)
@
pe6kata При теб с VR6 не знам дали щуцера ще стане да се монтира на главата, ако стане действай смело
(по принцип ти си човек който не се замисля много, което е похвално)