Губят ми се токовете, голф3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Губят ми се токовете, голф3
Коеги здр имам един проблем някаде мисля че ми се губят токовете обаче несам сигурен защото си карам колата и ми отчита на дневния километраж километрите и като го изгася и след време отида да го запаля дневния километраж се е нулирал даже и часовника на таблото започва от 00:00 часа даже и станциите на радиото са се изгубили колата ми е ГОЛФ3 2000к. 115к.с. ГТИ до сега не ми е правил такива номера ПОМОГНЕТЕ МИ предварително ви благодаря.
- boreto1977
- Автомобил: passat 3BG T4 Caravelle syncro
- Двигател: AVF 2003 ACV 2001
Re: Губят ми се токовете, голф3
изгорял ти е бушон
ама не помня кой номер беше
мисля че беше 10 ампера /червен/

ама не помня кой номер беше

мисля че беше 10 ампера /червен/
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако се случва след стартиране..паднал акумулатор,зареди го и следи за повторение.Друго ще да е ако си губи тия неща след гасене,би трябвало цифровия километраж да показва и без контакт-т.е. там ток има перманентно.
- M-I-T-A-K-A
- Автомобил:
- Двигател:
На мен също ми се случва тази странност,само че на радиото станциите си седят запаметени!
Аз мисля че с това вадене слагане където го правих ,да свети червено ,не неми харесва ще го направя синьо свали качи 100 пъти ,и имам съмнения че нещо около буксата е проблема ама се появява много рядко!Чакам го да спре окончателно за да го намеря къде е,ама то неще
Аз мисля че с това вадене слагане където го правих ,да свети червено ,не неми харесва ще го направя синьо свали качи 100 пъти ,и имам съмнения че нещо около буксата е проблема ама се появява много рядко!Чакам го да спре окончателно за да го намеря къде е,ама то неще

-
- Автомобил:
- Двигател:
emo-gar написа:Ако се случва след стартиране..паднал акумулатор,зареди го и следи за повторение.Друго ще да е ако си губи тия неща след гасене,би трябвало цифровия километраж да показва и без контакт-т.е. там ток има перманентно.
аз подкрепям колегата,дозареди акумулатора на зарядно,при мен се случвало нещо подоно смао че със CDто затова предполагам,при стартиране предполагам че ти ги губи тея работи
- terseneto2
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен няма начин да е от акумулатора ако се стигне да занули всичко това знчи е заминал напълно и няма начин да запали колеги.Това ми намирисва на губене на маса/минуса / или плюса.Някъде нещо е разлабено или гние и неконтактува и като запалиш колкото да е чудно прескача и ти прави контакт и си работи .Провери си минуса на акумулатора.Засега нямам друга идея .
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
добре е и да провери6 клемите на акумолатора добре ли са затегнати и по4истени.
- terseneto2
- Автомобил:
- Двигател:
Това няма никаква логика.Как е от акумулатора веднъж а после не е.Проблема е някъде дето неправи контакт и ако е по силен акумулатора може да оказва значенение при палене но проблемите ви са другаде и някое кабелче или предпазителя за таблото не самия предпазител а самото гнездо може вече да е износено или не добре прихванато.Да те питам в движение като друсне някой път нулирвали.
- M-I-T-A-K-A
- Автомобил:
- Двигател:
При мен не в движение!Само на месец два при палене го прави,и явно е само към таблото защото радиото си помни всичко
Съжалявам че се намесвам в темата на колегата,но и при мен се случва,и аз проверявам от къде може да е,затова споделям

Съжалявам че се намесвам в темата на колегата,но и при мен се случва,и аз проверявам от къде може да е,затова споделям

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”