Губят ми се токовете, голф3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
STANKO_ZL82
Автомобил:
Двигател:

Губят ми се токовете, голф3

Мнениеот STANKO_ZL82 » Вто 14 дек 2010 17:27

Коеги здр имам един проблем някаде мисля че ми се губят токовете обаче несам сигурен защото си карам колата и ми отчита на дневния километраж километрите и като го изгася и след време отида да го запаля дневния километраж се е нулирал даже и часовника на таблото започва от 00:00 часа даже и станциите на радиото са се изгубили колата ми е ГОЛФ3 2000к. 115к.с. ГТИ до сега не ми е правил такива номера ПОМОГНЕТЕ МИ предварително ви благодаря.

Потребителски аватар
boreto1977
Автомобил: passat 3BG T4 Caravelle syncro
Двигател: AVF 2003 ACV 2001

Re: Губят ми се токовете, голф3

Мнениеот boreto1977 » Вто 14 дек 2010 20:00

изгорял ти е бушон :012:
ама не помня кой номер беше :screwy
мисля че беше 10 ампера /червен/

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Вто 14 дек 2010 23:22

Ако се случва след стартиране..паднал акумулатор,зареди го и следи за повторение.Друго ще да е ако си губи тия неща след гасене,би трябвало цифровия километраж да показва и без контакт-т.е. там ток има перманентно.

Потребителски аватар
M-I-T-A-K-A
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот M-I-T-A-K-A » Сря 15 дек 2010 10:00

На мен също ми се случва тази странност,само че на радиото станциите си седят запаметени!
Аз мисля че с това вадене слагане където го правих ,да свети червено ,не неми харесва ще го направя синьо свали качи 100 пъти ,и имам съмнения че нещо около буксата е проблема ама се появява много рядко!Чакам го да спре окончателно за да го намеря къде е,ама то неще :lol:

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Сря 15 дек 2010 10:37

emo-gar написа:Ако се случва след стартиране..паднал акумулатор,зареди го и следи за повторение.Друго ще да е ако си губи тия неща след гасене,би трябвало цифровия километраж да показва и без контакт-т.е. там ток има перманентно.

аз подкрепям колегата,дозареди акумулатора на зарядно,при мен се случвало нещо подоно смао че със CDто затова предполагам,при стартиране предполагам че ти ги губи тея работи

Потребителски аватар
terseneto2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот terseneto2 » Сря 15 дек 2010 11:35

Според мен няма начин да е от акумулатора ако се стигне да занули всичко това знчи е заминал напълно и няма начин да запали колеги.Това ми намирисва на губене на маса/минуса / или плюса.Някъде нещо е разлабено или гние и неконтактува и като запалиш колкото да е чудно прескача и ти прави контакт и си работи .Провери си минуса на акумулатора.Засега нямам друга идея .

Потребителски аватар
golf_III_2e
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_III_2e » Сря 15 дек 2010 19:52

добре е и да провери6 клемите на акумолатора добре ли са затегнати и по4истени.

Потребителски аватар
terseneto2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот terseneto2 » Чет 16 дек 2010 9:16

Това няма никаква логика.Как е от акумулатора веднъж а после не е.Проблема е някъде дето неправи контакт и ако е по силен акумулатора може да оказва значенение при палене но проблемите ви са другаде и някое кабелче или предпазителя за таблото не самия предпазител а самото гнездо може вече да е износено или не добре прихванато.Да те питам в движение като друсне някой път нулирвали.

Потребителски аватар
M-I-T-A-K-A
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот M-I-T-A-K-A » Чет 16 дек 2010 10:46

При мен не в движение!Само на месец два при палене го прави,и явно е само към таблото защото радиото си помни всичко :dontknow:
Съжалявам че се намесвам в темата на колегата,но и при мен се случва,и аз проверявам от къде може да е,затова споделям :oops:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”