Колко от вас са карали друга, по-хубава кола от VW

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
b1z0na
Автомобил:
Двигател:

Re: Колко от вас са карали друга, по-хубава кола от VW

Мнениеот b1z0na » Сря 15 дек 2010 18:13

mladvampirTDI написа:Винаги, абсолютно винаги има по-добра, по-скъпа, по-.... кола от тази или онази. В този смисъл - да, карал съм доста коли, всяка със своите предимства и недостатъци. Няма най-добра за всички, всеки търси по нещо свое в автомобила. Например, Лада е по-добра за дрифт от който и да е Пасат, и ако човек иска дрифт, Лада е по-добрият автомобил. Но ако друг търси комфорт, дали Лада е пред Пасат.
Та така, марки/модели не се сравняват - всеки има глава на раменете си и избира според своите вкус, финанси и най-вече предразсъдъци.

А колкото до сравняването на Поло с Е класа, или Голф с Х5, ами - :screwy :screwy :screwy

:да:

Потребителски аватар
strqsko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот strqsko » Сря 15 дек 2010 23:04

Колкото и не-сериозна да е темата,т'ва е моя фаворит :wink:
DSCN0411.JPG

П.П.Винаги когато съм я карал,съм съжалявал,че не е моя...

Потребителски аватар
b1z0na
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот b1z0na » Сря 15 дек 2010 23:07

99 % от нас са карали по-добра кола от неговата ...
и по темата ... аз карам Пасат Б3, а съм карал БМВ 3.2 SMG Е36 и единствената разлика в полза на Пасата е в по ефтините части... дори БМВ-то е по икономично, с грамове може би, но е по иконимично ...

Потребителски аватар
strqsko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот strqsko » Сря 15 дек 2010 23:29

b1z0na написа:99 % от нас са карали по-добра кола от неговата ...
и по темата ... аз карам Пасат Б3, а съм карал БМВ 3.2 SMG Е36 и единствената разлика в полза на Пасата е в по ефтините части... дори БМВ-то е по икономично, с грамове може би, но е по иконимично ...

Ако визираш мен-мисля ,че ти избягала центровката,ако не - се извинявам...

Потребителски аватар
PagocmuH
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PagocmuH » Чет 16 дек 2010 0:04

За мен това е "колата",недостатъка е че харчи доста,но докато имах удоволствието да карам този звяр,се чувствах щастлив :beer :twisted: :beer :mrgreen:

Picture 001.jpg

Потребителски аватар
mikibadboiy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mikibadboiy » Чет 16 дек 2010 0:10

:bowdown
Прикачени файлове
22247_103358999693677_100000587336716_94582_1825572_n.jpg

tarikat89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tarikat89 » Чет 16 дек 2010 0:17

карал съм и тойота и мазда и двете са много по добре от VW за мен..

Потребителски аватар
b1z0na
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот b1z0na » Чет 16 дек 2010 0:17

strqsko написа:
b1z0na написа:99 % от нас са карали по-добра кола от неговата ...

Ако визираш мен-мисля ,че ти избягала центровката,ако не - се извинявам...

Абсолютно нищо към теб ... но все пак аз си нямам центровка по рождение

DarkOneBg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DarkOneBg » Чет 16 дек 2010 0:45

Колеги не се карайте - големия мотор не значи голям разход. Доказано е :)
Карал съм Рено 19 винтилка фаза 2 ... с някви работи по него -минимални. Е тва си пали гумите направо. И като стабилност е супер и като ускорение. Трудно тръгва с вратите за жалост. Като минуси пред моя голф ( освен годината) мога да отчета липсата на климатик , салона и височкият разход. Но като цяло си е кола за адреналин а не за градско шофиране. Частите ако се поразтъриш са ти МНОГО евтини ... ама МНОГО !
Карал съм и Пунто ГТ ( то тва си беше изрудия де някъв казичане рейсинг тунинг ) и го бяха докарали до някви 200+ коня. Турбото надуваше на 2.7 :shock . Момчетата от SportTech се хванаха за главата. Впечатления от пунтото - вървеше на изрудия и спираше на магия.
Лачия Каппа 2.4 jtd 98ма- Супер трошлива кола скъпи части. Като возия - еми Италианците правят конфортни коли факт си е. Приятна удобна с много екстри. Голяма кола , просторна , широка. Но пак казвам - невероятно трошлива.
Карал съм и 2-3 БМВта , но като цяло не останах с особено добро впечатление , особено от е36 ...
Тея 20ки имам чустовто че освен да харчат и да се трошат друго не правят. ( като изключим завойте mhihi ).

Потребителски аватар
bobiwer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobiwer » Чет 16 дек 2010 3:49

Mercedes R-clasa Lorinser 2007г.
chevrolet corvette cabrio 2008г.
audi A8 L 4.2 quattro 2008г.

Карал съм и хубави фалвета , но тези изброените нямат нищо общо с тях :)

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Чет 16 дек 2010 8:33

Колеги той автора на темата май нямаше точно това впредвид,всеки да изброява кави автомобили е карал.
Човека го дразни че на моменти къде основателно къде не VW се издига до небивали висоти в автомобилостроенето.За това пита дали някой от хората за които VW e "върхъ на гъзъ" демек най,най,най е карал или се е возил и в нещо различно от VW за да може да си направи обективна преценка.Oчевидно всеки един от нас е карал и по-хубави автомобили от дадения модел на VW който притежава.
Но това го има във всеки един форум,навсякъде е едно и също "нашто гардже е най убаво" и това е :lol:

Примерно,преди време за около година и половина карах една Тойота Карина Е 2.0D модел 92г.по-същото време съм карал и Пасат 1.8i model 90г.Това което мога да кажа в конкретния случей е че единствения + на Пасата беше че вътре в купето е по-широко.За всичко останало Тойотата беше по-добрия автомобил.
Имах Астра F 92г.1.6i карал съм и Голф 3 94г.със същия мотор,като изключим това че Астрата гние чесно да ви кажа не намирам някакви кой знае какви предимства на Голфа пред нея.
Псле имах Голф 4 1.9TDI 99г. колата беше хубава спор няма,в сравнение с Астра G от същата година за мен Голфа е по-добрия автомобил особенно в интериора,Астрата в това отношение е доста зле.
Карал съм и Е46 1.9i 2000г.колата е хубава комфорта е на ниво но мотора е слаб,Пасат 1.9TDI 110hp. 99г.е в пъти по-добър автомобил от към вървеж, и така нататък и така нататък до безкрай :)

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Чет 16 дек 2010 11:33

Добре де, какво значи по-хубава кола от VW. VW да не е модел кола, това е автомобилна марка, производител, с много и най-различни модели, всеки със своите силни и слаби страни. Кой модел на какво отсреща да съпоставим и да кажем, това е по-хубава кола? Чел съм за безумни сравнения, алогични и откровенно тъпи. Какво значи по-хубава кола от VW? Мога да кажа, моята, не я давам за никакъв Пасат в този клас, ама говоря конкретно, не за цялата гама на VW. От тази гледна точка, ето по-хубавата кола за мен. Това само за пример. Но темата не е поставена по този начин. Мисля, че ще стане една голяма лакардия.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Чет 16 дек 2010 11:36

ALESYZ написа:Добре де, какво значи по-хубава кола от VW. VW да не е модел кола, това е автомобилна марка, производител, с много и най-различни модели, всеки със своите силни и слаби страни. Кой модел на какво отсреща да съпоставим и да кажем, това е по-хубава кола? Чел съм за безумни сравнения, алогични и откровенно тъпи. Какво значи по-хубава кола от VW? Мога да кажа, моята, не я давам за никакъв Пасат в този клас, ама говоря конкретно, не за цялата гама на VW. От тази гледна точка, ето по-хубавата кола за мен. Това само за пример. Но темата не е поставена по този начин. Мисля, че ще стане една голяма лакардия.

И аз това имах впредвид :да:

JoJoooo
Автомобил: Volkswagen Passat
Двигател: AJM

Мнениеот JoJoooo » Чет 16 дек 2010 11:49

Карал съм Toyota Avensis 2009г. и Hyundai Santa Fe 2006г. Хюндая ми хареса повече а сега си карам Голфу от който съм много доволен :)

Потребителски аватар
ostavime
Автомобил: Мазда
Двигател:

Мнениеот ostavime » Чет 16 дек 2010 14:08

forski написа:Колеги той автора на темата май нямаше точно това впредвид,всеки да изброява кави автомобили е карал.
Човека го дразни че на моменти къде основателно къде не VW се издига до небивали висоти в автомобилостроенето.За това пита дали някой от хората за които VW e "върхъ на гъзъ" демек най,най,най е карал или се е возил и в нещо различно от VW за да може да си направи обективна преценка.Oчевидно всеки един от нас е карал и по-хубави автомобили от дадения модел на VW който притежава.
Но това го има във всеки един форум,навсякъде е едно и също "нашто гардже е най убаво" и това е :lol:

Браво. Първият, който ме разбра съвсем точно. :beer

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”