Колеги той автора на темата май нямаше точно това впредвид,всеки да изброява кави автомобили е карал.
Човека го дразни че на моменти къде основателно къде не VW се издига до небивали висоти в автомобилостроенето.За това пита дали някой от хората за които VW e "върхъ на гъзъ" демек най,най,най е карал или се е возил и в нещо различно от VW за да може да си направи обективна преценка.Oчевидно всеки един от нас е карал и по-хубави автомобили от дадения модел на VW който притежава.
Но това го има във всеки един форум,навсякъде е едно и също "нашто гардже е най убаво" и това е

Примерно,преди време за около година и половина карах една Тойота Карина Е 2.0D модел 92г.по-същото време съм карал и Пасат 1.8i model 90г.Това което мога да кажа в конкретния случей е че единствения + на Пасата беше че вътре в купето е по-широко.За всичко останало Тойотата беше по-добрия автомобил.
Имах Астра F 92г.1.6i карал съм и Голф 3 94г.със същия мотор,като изключим това че Астрата гние чесно да ви кажа не намирам някакви кой знае какви предимства на Голфа пред нея.
Псле имах Голф 4 1.9TDI 99г. колата беше хубава спор няма,в сравнение с Астра G от същата година за мен Голфа е по-добрия автомобил особенно в интериора,Астрата в това отношение е доста зле.
Карал съм и Е46 1.9i 2000г.колата е хубава комфорта е на ниво но мотора е слаб,Пасат 1.9TDI 110hp. 99г.е в пъти по-добър автомобил от към вървеж, и така нататък и така нататък до безкрай