! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Роската е много,ама много прав

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:...
Жорка никой не се радва на олигофрените шофиращи тежкотоварни автомобили, дето с 90 те засичат в лявата лента на магистралата (предимно турци!), но когато на двупосочен път, някой си кара чинно плътно в дясно, бавно, то вината не е у шофьора, а също като Росен смятам, че единствено виновни са собствениците на фирмата, закупили стар и гърчав камион, който на всичкото отгоре е претоварен
И докато в първия случай се "счупвам" да свиря с клаксона и да псувам, при втория си трая, докато не намеря място където да изпреваря въпросния камион. Не че ми е приятно да се движа бавно и да правя рискови изпреварвания, но както всяко друго нещо проблема е комплексен и вината не е на шофиора.

-
tarikat89
- Автомобил:
- Двигател:
ще ме извинявате но не само тировете карат по баирите с 30-40км/ч има много шофиори на леки коли които го правят или се пускат по наклон с 40-50км/ч при разрешено 90 и пречат на другите..или ако пред един тир тръгнал да се карва по байр и някоя кола го секне отпред и тои намали как очаквате да почне да ускорява на наклон..значение има и шофиора на дадения автомобил..верно,че в повечето случаи тираджиите си мислят,че са винаги с предимство щото не можеш да им направиш нищо ако ги блъснеш,но не винаги са виновни те..
а като става въпрос за гумите на тировете колко от леките коли са с зимни гуми през зимата едва ли това са 50%..щото това е един сериозен разход за едно семейство което не разполага с излишни пари за закупуването на зимните гуми..а и има много които си викат: "ее те моите лятните гуми са почти новички няма да имам ядове през зимата.." но има значение и то доста усезаемо да си с зимни гуми.. карам винаги с зимни гуми,а съм карал и кола през зимата с лятни гуми и това е нещо неконтролируемо в снега и леда..
а като става въпрос за гумите на тировете колко от леките коли са с зимни гуми през зимата едва ли това са 50%..щото това е един сериозен разход за едно семейство което не разполага с излишни пари за закупуването на зимните гуми..а и има много които си викат: "ее те моите лятните гуми са почти новички няма да имам ядове през зимата.." но има значение и то доста усезаемо да си с зимни гуми.. карам винаги с зимни гуми,а съм карал и кола през зимата с лятни гуми и това е нещо неконтролируемо в снега и леда..
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Ей днеска си карам по околовръстното, овча купел -> люлин и зад мене се лепва един фиат купе мисля... Бре, гледам го че бързо се движи, освободи се малко място да ме изпревари, дръпнах се в дясно и намалих скоростта, да му направя място да се мушне пред мене (имаше такси), защото нямаше да му стигне времето да го изпревари и таксито...
Изпревари ме, тръгна да изпреварва таксито, а аз се облещих като видях на какво разстояние го изпреварва
И в следващия момент видях огледалото на таксито във въздуха... Съответно фиат-а избяга, а таксиджията само си оправи огледалото
По-късно таксито обаче явно се нервира, газ, настигна фиат-а, спря го и кво да видя - блондинка на около 40, с всичките му там липосукции, силикони и т.н.
Изпревари ме, тръгна да изпреварва таксито, а аз се облещих като видях на какво разстояние го изпреварва
По-късно таксито обаче явно се нервира, газ, настигна фиат-а, спря го и кво да видя - блондинка на около 40, с всичките му там липосукции, силикони и т.н.

- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
ISRalien написа:...а аз се облещих като видях на какво разстояние го изпреварваИ в следващия момент видях огледалото на таксито във въздуха...
...
...блондинка на около 40, с всичките му там липосукции, силикони и т.н....
Да, трябва да се въведе тест обща култура, тест грамотност и едва след това листовки и кормуване!! Ей такива кифли и подобни от мъжки род заплашват нормалните хора по пътя. То кво в живота - такова и на пътя - просто та тъпо като петъгълен шестограм

-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Чудя се какъв голям мозък трябва да си, за да излезнеш на това време с BMW или Mercedes със задно и летни гуми. В най-големите баири на леда. Да рискуваш живота на децата си и на околните, за да ги закараш непременно с колата до училище в 7 сутринта. Да те видят къв си смотан гъзар, като не можеш да тръгнеш после и събереш 2-3 паркирали коли. При положение, че и на коли с предно и добри зимни гуми им е трудно. И отгоре на всичкото да набиваш спирачки по надолнището като луд и да блокираш цялото движение нагоре. Не дай си да ме удариш...
Много по-здрави на май..те ви идиоти такива. 
Много по-здрави на май..те ви идиоти такива. 
Последна промяна от black` на Чет 16 дек 2010 21:07, променено общо 1 път.
-
bnick
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
tarikat89 написа:ще ме извинявате но не само тировете карат по баирите с 30-40км/ч има много шофиори на леки коли които го правят или се пускат по наклон с 40-50км/ч при разрешено 90 и пречат на другите..
Откога пък 90км/ч е минималната скорост. Всеки има право да кара с такава скорост с каквато сметне за безопасна. Аман от джигити

Евала
на колегата с ГоУф 2ка (СА0126**), който тази вечер както си спускаше Цариградско дръпна ръчната.
И започна едно сукане на ляво, на дясно, обратно на посоката на движение, и накрая приключи върху тротоара. Добре че нямаше много коли - беше към 22:30.
Браво колега - така трябва да се кара при зимни условия, по един от най-натоварените булеварди в София.

на колегата с ГоУф 2ка (СА0126**), който тази вечер както си спускаше Цариградско дръпна ръчната.
И започна едно сукане на ляво, на дясно, обратно на посоката на движение, и накрая приключи върху тротоара. Добре че нямаше много коли - беше към 22:30.
Браво колега - така трябва да се кара при зимни условия, по един от най-натоварените булеварди в София.

- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Бих се изказал комплексно за днес, беше пълно с идиоти, някакъв тип с голф 4 което май имаше турбо и за да го покаже направи много рисково изпреварване в поледицата, една патка с бмв х5 от старите се беше зафучала все едно сме на рали и като цяло всички хвърчеха все едно не е поледица, луда работа!!!!!
Абе хора карайте спокойно, поледица е, какво като ме ипревариш с един светофар, ще стигнеш с две мин преди мен ако стигнеш изобщо!!!!
Поздрави!!!!!
Абе хора карайте спокойно, поледица е, какво като ме ипревариш с един светофар, ще стигнеш с две мин преди мен ако стигнеш изобщо!!!!
Поздрави!!!!!
- TURL
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
- Контакти:
hidalgo написа:Евала![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
то не е много за смЕх, ама това наистина ме развесели - znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Тук в Русе днес беше пълно със ИДИОТИ по улиците. Тия със BMW-тата големи дрифтръри няма пешеходни пътеки няма коли по пътя за тях
А малоумници със летни гуми колкот щеш пред мен един такъв прасна един бакшиш щот не можа да спре. С две думи беше ужаст да се кара днес писна ми от некъдърници

А малоумници със летни гуми колкот щеш пред мен един такъв прасна един бакшиш щот не можа да спре. С две думи беше ужаст да се кара днес писна ми от некъдърници

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
znainainai написа:![]()
![]()
![]()
![]()
А малоумници със летни гуми колкот щеш пред мен един такъв прасна един бакшиш щот не можа да спре. С две думи беше ужаст да се кара днес писна ми от некъдърници![]()
![]()
Колега съгласен съм с теб, но има и некадърници със зимни гуми, който си мислят че като са със зимни гуми могат да си карат както си карат и при сухо време!
Гледа те че караш бавно и се лепи зад теб каточели иска да ме побута отзат за да карам по-бързо!
Просто културата ни на шофиране е адски ниска!
Аз карам със летни гуми на 1 сезон, но има едно НО, много зависи дали не надценяваш колата и човека който е пред теб! Не се гордея с това, но мисля че хората с зимни гуми и колите 4х4 си мислят че са безсмъртни и се правят на джигити, особено около кръговите, колата я натиска и се опитва да върви настрани, да ама ако излезе някой пешеходец няма кой да ти помогне

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Ами тираджиите днес ходих до Метро-Русе което е почти извън града и един киражия (някъв румънски киртак) мангала щеше да ми отвори багажника. Залетяло се говедото и се разсвяткало със дългите все едно е лято а има знак 40 при зимни условия трябваше да карам със 80 за да не ми отнесе задницата 
- PabloEscobar
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57D30O2
znainainai написа:Ами тираджиите днес ходих до Метро-Русе което е почти извън града и един киражия (някъв румънски киртак) мангала щеше да ми отвори багажника. Залетяло се говедото и се разсвяткало със дългите все едно е лято а има знак 40 при зимни условия трябваше да карам със 80 за да не ми отнесе задницата
В Русе трябва да се предпиемат мерки за тези тирове...
Спомням си имаше случай, където тираджия искал да прегазва полицай.- Burner_inc
- Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
- Двигател: BLS 2009
IceHeart написа:znainainai написа:![]()
![]()
![]()
![]()
А малоумници със летни гуми колкот щеш пред мен един такъв прасна един бакшиш щот не можа да спре. С две думи беше ужаст да се кара днес писна ми от некъдърници![]()
![]()
Колега съгласен съм с теб, но има и некадърници със зимни гуми, който си мислят че като са със зимни гуми могат да си карат както си карат и при сухо време!
Гледа те че караш бавно и се лепи зад теб каточели иска да ме побута отзат за да карам по-бързо!
Просто културата ни на шофиране е адски ниска!
Аз карам със летни гуми на 1 сезон, но има едно НО, много зависи дали не надценяваш колата и човека който е пред теб! Не се гордея с това, но мисля че хората с зимни гуми и колите 4х4 си мислят че са безсмъртни и се правят на джигити, особено около кръговите, колата я натиска и се опитва да върви настрани, да ама ако излезе някой пешеходец няма кой да ти помогне
А ти с летните гуми колега, към коя категория спадаш?