hooligans написа:...
ISRalien написа:...а аз се облещих като видях на какво разстояние го изпреварваИ в следващия момент видях огледалото на таксито във въздуха...
...
...блондинка на около 40, с всичките му там липосукции, силикони и т.н....
tarikat89 написа:ще ме извинявате но не само тировете карат по баирите с 30-40км/ч има много шофиори на леки коли които го правят или се пускат по наклон с 40-50км/ч при разрешено 90 и пречат на другите..
hidalgo написа:Евала![]()
на колегата с ГоУф 2ка (СА0126**), който тази вечер както си спускаше Цариградско дръпна ръчната.
![]()
![]()
И започна едно сукане на ляво, на дясно, обратно на посоката на движение, и накрая приключи върху тротоара. Добре че нямаше много коли - беше към 22:30.
Браво колега - така трябва да се кара при зимни условия, по един от най-натоварените булеварди в София.
![]()
![]()
znainainai написа:![]()
![]()
![]()
![]()
А малоумници със летни гуми колкот щеш пред мен един такъв прасна един бакшиш щот не можа да спре. С две думи беше ужаст да се кара днес писна ми от некъдърници![]()
![]()
znainainai написа:Ами тираджиите днес ходих до Метро-Русе което е почти извън града и един киражия (някъв румънски киртак) мангала щеше да ми отвори багажника. Залетяло се говедото и се разсвяткало със дългите все едно е лято а има знак 40 при зимни условия трябваше да карам със 80 за да не ми отнесе задницата
IceHeart написа:znainainai написа:![]()
![]()
![]()
![]()
А малоумници със летни гуми колкот щеш пред мен един такъв прасна един бакшиш щот не можа да спре. С две думи беше ужаст да се кара днес писна ми от некъдърници![]()
![]()
Колега съгласен съм с теб, но има и некадърници със зимни гуми, който си мислят че като са със зимни гуми могат да си карат както си карат и при сухо време!
Гледа те че караш бавно и се лепи зад теб каточели иска да ме побута отзат за да карам по-бързо!
Просто културата ни на шофиране е адски ниска!
Аз карам със летни гуми на 1 сезон, но има едно НО, много зависи дали не надценяваш колата и човека който е пред теб! Не се гордея с това, но мисля че хората с зимни гуми и колите 4х4 си мислят че са безсмъртни и се правят на джигити, особено около кръговите, колата я натиска и се опитва да върви настрани, да ама ако излезе някой пешеходец няма кой да ти помогне
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта