! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 16 дек 2010 9:30

Роската е много,ама много прав :да: :idea:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Чет 16 дек 2010 9:56

hooligans написа:...

Жорка никой не се радва на олигофрените шофиращи тежкотоварни автомобили, дето с 90 те засичат в лявата лента на магистралата (предимно турци!), но когато на двупосочен път, някой си кара чинно плътно в дясно, бавно, то вината не е у шофьора, а също като Росен смятам, че единствено виновни са собствениците на фирмата, закупили стар и гърчав камион, който на всичкото отгоре е претоварен :banghead:
И докато в първия случай се "счупвам" да свиря с клаксона и да псувам, при втория си трая, докато не намеря място където да изпреваря въпросния камион. Не че ми е приятно да се движа бавно и да правя рискови изпреварвания, но както всяко друго нещо проблема е комплексен и вината не е на шофиора. :beer

tarikat89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tarikat89 » Чет 16 дек 2010 9:58

ще ме извинявате но не само тировете карат по баирите с 30-40км/ч има много шофиори на леки коли които го правят или се пускат по наклон с 40-50км/ч при разрешено 90 и пречат на другите..или ако пред един тир тръгнал да се карва по байр и някоя кола го секне отпред и тои намали как очаквате да почне да ускорява на наклон..значение има и шофиора на дадения автомобил..верно,че в повечето случаи тираджиите си мислят,че са винаги с предимство щото не можеш да им направиш нищо ако ги блъснеш,но не винаги са виновни те..

а като става въпрос за гумите на тировете колко от леките коли са с зимни гуми през зимата едва ли това са 50%..щото това е един сериозен разход за едно семейство което не разполага с излишни пари за закупуването на зимните гуми..а и има много които си викат: "ее те моите лятните гуми са почти новички няма да имам ядове през зимата.." но има значение и то доста усезаемо да си с зимни гуми.. карам винаги с зимни гуми,а съм карал и кола през зимата с лятни гуми и това е нещо неконтролируемо в снега и леда..

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 16 дек 2010 18:32

Ей днеска си карам по околовръстното, овча купел -> люлин и зад мене се лепва един фиат купе мисля... Бре, гледам го че бързо се движи, освободи се малко място да ме изпревари, дръпнах се в дясно и намалих скоростта, да му направя място да се мушне пред мене (имаше такси), защото нямаше да му стигне времето да го изпревари и таксито...
Изпревари ме, тръгна да изпреварва таксито, а аз се облещих като видях на какво разстояние го изпреварва :shock И в следващия момент видях огледалото на таксито във въздуха... Съответно фиат-а избяга, а таксиджията само си оправи огледалото :shock
По-късно таксито обаче явно се нервира, газ, настигна фиат-а, спря го и кво да видя - блондинка на около 40, с всичките му там липосукции, силикони и т.н. :063:

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Чет 16 дек 2010 19:01

ISRalien написа:...а аз се облещих като видях на какво разстояние го изпреварва :shock И в следващия момент видях огледалото на таксито във въздуха...
...

...блондинка на около 40, с всичките му там липосукции, силикони и т.н. :063:...

Да, трябва да се въведе тест обща култура, тест грамотност и едва след това листовки и кормуване!! Ей такива кифли и подобни от мъжки род заплашват нормалните хора по пътя. То кво в живота - такова и на пътя - просто та тъпо като петъгълен шестограм :dummy:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 16 дек 2010 20:49

Чудя се какъв голям мозък трябва да си, за да излезнеш на това време с BMW или Mercedes със задно и летни гуми. В най-големите баири на леда. Да рискуваш живота на децата си и на околните, за да ги закараш непременно с колата до училище в 7 сутринта. Да те видят къв си смотан гъзар, като не можеш да тръгнеш после и събереш 2-3 паркирали коли. При положение, че и на коли с предно и добри зимни гуми им е трудно. И отгоре на всичкото да набиваш спирачки по надолнището като луд и да блокираш цялото движение нагоре. Не дай си да ме удариш... :screwy Много по-здрави на май..те ви идиоти такива. :censored:

Последна промяна от black` на Чет 16 дек 2010 21:07, променено общо 1 път.

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Чет 16 дек 2010 21:06

tarikat89 написа:ще ме извинявате но не само тировете карат по баирите с 30-40км/ч има много шофиори на леки коли които го правят или се пускат по наклон с 40-50км/ч при разрешено 90 и пречат на другите..

Откога пък 90км/ч е минималната скорост. Всеки има право да кара с такава скорост с каквато сметне за безопасна. Аман от джигити :screwy

Потребителски аватар
hidalgo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hidalgo » Чет 16 дек 2010 23:45

Евала :bowdown :bowdown на колегата с ГоУф 2ка (СА0126**), който тази вечер както си спускаше Цариградско дръпна ръчната. :screwy :screwy :screwy И започна едно сукане на ляво, на дясно, обратно на посоката на движение, и накрая приключи върху тротоара. Добре че нямаше много коли - беше към 22:30. :bishop Браво колега - така трябва да се кара при зимни условия, по един от най-натоварените булеварди в София. :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Пет 17 дек 2010 17:29

Бих се изказал комплексно за днес, беше пълно с идиоти, някакъв тип с голф 4 което май имаше турбо и за да го покаже направи много рисково изпреварване в поледицата, една патка с бмв х5 от старите се беше зафучала все едно сме на рали и като цяло всички хвърчеха все едно не е поледица, луда работа!!!!!
Абе хора карайте спокойно, поледица е, какво като ме ипревариш с един светофар, ще стигнеш с две мин преди мен ако стигнеш изобщо!!!!
Поздрави!!!!!

Потребителски аватар
TURL
Автомобил: Passat
Двигател: AFN
Контакти:

Мнениеот TURL » Пет 17 дек 2010 19:37

hidalgo написа:Евала :bowdown :bowdown на колегата с ГоУф 2ка (СА0126**), който тази вечер както си спускаше Цариградско дръпна ръчната. :screwy :screwy :screwy И започна едно сукане на ляво, на дясно, обратно на посоката на движение, и накрая приключи върху тротоара. Добре че нямаше много коли - беше към 22:30. :bishop Браво колега - така трябва да се кара при зимни условия, по един от най-натоварените булеварди в София. :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2
:maaad: :maaad: :maaad: то не е много за смЕх, ама това наистина ме развесели :lol:

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пет 17 дек 2010 21:06

Тук в Русе днес беше пълно със ИДИОТИ по улиците. Тия със BMW-тата големи дрифтръри няма пешеходни пътеки няма коли по пътя за тях :evil: :evil: :evil: :evil:
А малоумници със летни гуми колкот щеш пред мен един такъв прасна един бакшиш щот не можа да спре. С две думи беше ужаст да се кара днес писна ми от некъдърници :banghead: :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 17 дек 2010 21:15

znainainai написа: :evil: :evil: :evil: :evil:
А малоумници със летни гуми колкот щеш пред мен един такъв прасна един бакшиш щот не можа да спре. С две думи беше ужаст да се кара днес писна ми от некъдърници :banghead: :banghead: :banghead:

Колега съгласен съм с теб, но има и некадърници със зимни гуми, който си мислят че като са със зимни гуми могат да си карат както си карат и при сухо време!
Гледа те че караш бавно и се лепи зад теб каточели иска да ме побута отзат за да карам по-бързо!
Просто културата ни на шофиране е адски ниска!
Аз карам със летни гуми на 1 сезон, но има едно НО, много зависи дали не надценяваш колата и човека който е пред теб! Не се гордея с това, но мисля че хората с зимни гуми и колите 4х4 си мислят че са безсмъртни и се правят на джигити, особено около кръговите, колата я натиска и се опитва да върви настрани, да ама ако излезе някой пешеходец няма кой да ти помогне :dummy:

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пет 17 дек 2010 21:39

Ами тираджиите днес ходих до Метро-Русе което е почти извън града и един киражия (някъв румънски киртак) мангала щеше да ми отвори багажника. Залетяло се говедото и се разсвяткало със дългите все едно е лято а има знак 40 при зимни условия трябваше да карам със 80 за да не ми отнесе задницата :evil:

Потребителски аватар
PabloEscobar
Автомобил: BMW E91
Двигател: M57D30O2

Мнениеот PabloEscobar » Пет 17 дек 2010 22:18

znainainai написа:Ами тираджиите днес ходих до Метро-Русе което е почти извън града и един киражия (някъв румънски киртак) мангала щеше да ми отвори багажника. Залетяло се говедото и се разсвяткало със дългите все едно е лято а има знак 40 при зимни условия трябваше да карам със 80 за да не ми отнесе задницата :evil:

В Русе трябва да се предпиемат мерки за тези тирове... :bishop Спомням си имаше случай, където тираджия искал да прегазва полицай.

Потребителски аватар
Burner_inc
Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
Двигател: BLS 2009

Мнениеот Burner_inc » Съб 18 дек 2010 11:43

IceHeart написа:
znainainai написа: :evil: :evil: :evil: :evil:

Колега съгласен съм с теб, но има и некадърници със зимни гуми, който си мислят че като са със зимни гуми могат да си карат както си карат и при сухо време!
Гледа те че караш бавно и се лепи зад теб каточели иска да ме побута отзат за да карам по-бързо!
Просто културата ни на шофиране е адски ниска!
Аз карам със летни гуми на 1 сезон, но има едно НО, много зависи дали не надценяваш колата и човека който е пред теб! Не се гордея с това, но мисля че хората с зимни гуми и колите 4х4 си мислят че са безсмъртни и се правят на джигити, особено около кръговите, колата я натиска и се опитва да върви настрани, да ама ако излезе някой пешеходец няма кой да ти помогне :dummy:

А ти с летните гуми колега, към коя категория спадаш?

Върни се в “Пътеводител”