Заден десен амортисиор
-
- Автомобил:
- Двигател:
Заден десен амортисиор
Колата е голф 3 1.9 92год. вчера вечерта се прибирам от работа и усетих че нешто не е както трябва отзад и гледам дясното колело до до калника почти и се зачудих може ли да е замръзнал дигнах колата на крик и колелото пак така си седи и с няколко натика на колелото надоло изведнъж от самосебеси си избута колелото както трябва .Пуснах колата на земята и си застана както трябва и с натиск на колата няколко пъти го раздвижих сичко добре и днес сутринта пак тръгнах и пак легна ,предполагам ще ме посъветване нови задни амортисиори ,но се пак ако има някакво друго решение споделете мисля ,че амортисиорите са пасатски
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Re: Заден десен амортисиор

Амортисьорите са от Пасат, казваш!
Може ли снимка.
Дали не замръзват?
- bahyr
- Автомобил: LEON ST
- Двигател: CXSA
И моите задни (Г3) замръзваха маналата зима, колата итзад ставаше като каруца.
На пролет единия протече, на лято ги смених.
Щом замръзват значе вътре влиза влага.
На пролет единия протече, на лято ги смених.
Щом замръзват значе вътре влиза влага.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ето снимки http://dox.bg/files/dw?a=63d7b04b39 http://dox.bg/files/dw?a=e4ff2176ff като я вземах колата бяха казали ,че са от пасат и возели малко по твърдо ,след като се освободи сега не е легнала , но някак си се осещя разлика като карам като се минава през неравности по твърдо някак си . Инъче ходих до магазина от кадето пазарувам предложиха ми bilstein за 70лв. ако може и малко инфо трудно ли се сменя интересува ме прожината пак ли е същата философия както с предните със скоби
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
loshiqa написа:интересува ме прожината пак ли е същата философия както с предните със скоби
Не, не ти трябва скоба. Болта на амортисьора към моста го стягаш когато колата стъпи на гуми-това е.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря са отогворите от тогава дона сега нямам проблем не е правил мизерии ,но сега е по топло може просто да е бил замразнал нещо ,ще се разбере като паднат пак температурите и ако стане ще се действа вече 

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Ако решиш да сменяш вземи Билщайн. Единствено ме притеснява цената - 70 лв. Моите миналат агодина ги взех за 80, а както знаеш цените вървят все нагоре. Мисълта ми е да не ти пробутат ментета, при Билщайн има много. Иначе ако улучиш оригинал проблеми няма да имаш.
-
- Автомобил:
- Двигател:
аха за сега са добре не са ми правили проблеме явно е бил замръзнал , но на пролет мисля да ги сменя , но мисля и задните прожини да сменя незнам ама като се качят примерно двама отзад и кляка колота досто което е нормално , но почва да се чува едно скърцане като се минава през малки неравносто явно пружините са меки , ако може да ми препоръчате някакви които да паснат и да са хубави
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”