Тъкмо купих пасата - беше перфектен ама направо номер 1
Просто имаше малко проблеми, леко придръпваше , което в последствие се установи в друг сервиз и се оправи.
Че отидох в упоменатия сервиз, и там ме посрещнаха още на входа...
Така всичко нормално , но това ми беше първия дизел, бях честен с хората там и казах какив е проблема на колата , казах ,че дизел преди не съм карал.
Попрегледаха уж нещо - случая е лятото (има значение) , накрая оня ми вика , ами свещите трябва да замерим...
Не се усъмних , защото все пак нали тея са там за това.
Замериха ми свещите "Уж" с някакъв уред, накрая оня вика ами трябва да се сменят. аз казвам ми оки , щом трябва , ама аз не разбирам дето се вика.
Смениха ми 3-те подгряващи свещи (оригинални заводски) , 4-тата била "уж" добре , но тя си е навряна на майната си под нафтения филър и се вади трудно- май затова беше добре
Цената на 3 свещи беше 25 лева ! после разбрах за измамата - защото купих нови и по-евтини 4 бр за 90 лева !
Последва зимата - колата почна да пали трудно едвам едвам ( тоя двигател после разбрах ,че вкл. свещите да работят само при ниска температура - лятото пали без тях! )
Преди 2 месеца ходих при вече познат майстор смени ми свещите човека, както казах малко по горе - 4 бр за 90 лева , и видяхме как онея лайнари ми бяха набутали 3 различни марки неработещи свещи.
Тази свещ която си беше останала , и не я смениха тогава във въпросния свериз беше направо - ПЕРФЕКТНА!!!!!
Значи - равносметка
набутан съм с 25 лева за неработещи свещи
набутан съм с 3 неработещи свещи
набутан съм да купувам нови свещи - 90 лева , макар и по "кофти" марка , за да мога да паля колата
Общо вътре съм заради тея 115 лева !!!!!
ГАДОВЕ ДОЛНИ!!!!!!
НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ ТАМ АКО НЕ ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ !!!!!!!!!!!!!!!
Аз като сменях на мойта броих 72лв за свещи при положение че имаше и за 20лв