Тъкмо купих пасата - беше перфектен ама направо номер 1
Просто имаше малко проблеми, леко придръпваше , което в последствие се установи в друг сервиз и се оправи.
Че отидох в упоменатия сервиз, и там ме посрещнаха още на входа...
Така всичко нормално , но това ми беше първия дизел, бях честен с хората там и казах какив е проблема на колата , казах ,че дизел преди не съм карал.
Попрегледаха уж нещо - случая е лятото (има значение) , накрая оня ми вика , ами свещите трябва да замерим...
Не се усъмних , защото все пак нали тея са там за това.
Замериха ми свещите "Уж" с някакъв уред, накрая оня вика ами трябва да се сменят. аз казвам ми оки , щом трябва , ама аз не разбирам дето се вика.
Смениха ми 3-те подгряващи свещи (оригинални заводски) , 4-тата била "уж" добре , но тя си е навряна на майната си под нафтения филър и се вади трудно- май затова беше добре

Цената на 3 свещи беше 25 лева ! после разбрах за измамата - защото купих нови и по-евтини 4 бр за 90 лева !
Последва зимата - колата почна да пали трудно едвам едвам ( тоя двигател после разбрах ,че вкл. свещите да работят само при ниска температура - лятото пали без тях! )
Преди 2 месеца ходих при вече познат майстор смени ми свещите човека, както казах малко по горе - 4 бр за 90 лева , и видяхме как онея лайнари ми бяха набутали 3 различни марки неработещи свещи.
Тази свещ която си беше останала , и не я смениха тогава във въпросния свериз беше направо - ПЕРФЕКТНА!!!!!
Значи - равносметка
набутан съм с 25 лева за неработещи свещи
набутан съм с 3 неработещи свещи
набутан съм да купувам нови свещи - 90 лева , макар и по "кофти" марка , за да мога да паля колата
Общо вътре съм заради тея 115 лева !!!!!
ГАДОВЕ ДОЛНИ!!!!!!
НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ ТАМ АКО НЕ ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ !!!!!!!!!!!!!!!