А предната кола на 280 хил.км само на газ минати, ти сметни

Има сметка и си предубеден, "ВЕРВАЙ МИ"

СХЛ написа:Единствения вариант да карам на газ е да си купя кола с фабрична газова уредба! От 1994 година до сега не съм сипал нещо друго в колите си, освен бензин (изключвам работната кола, тя е с нафта). Нагледал съм се на всякакви газови измишльотини и съм се наслушал на постоянно съпътстващите проблеми на хората каращи с газ, особено пък през зимата. Или ще мирише в колата, или не дърпа добре, или системата дава някакви постоянни ядове, а през зимата знаем. Да не говорим, че евтините уредби съчетани с евтини майстори са постоянен източник на проблеми.
Абе не друго, ама съм много предубеден спрямо тая газ! Това е може би, защото не разбирам, но по-добре да си остана неразбиращ...
rokera671 написа:РАЗБИРАТЕЛЯ ми каза че като я паля на газ може да пръсна някое бутало.
eurogas написа:Колега, аз бих опитал някоя добавка за чистене на дюзите, след като палиш на газ значи запалителната система ти е наред, имаш проблем с горивоподаването на бензин, най-честия проблем там е замърсяване на дюзите, ето тук е описано подробно http://www.eurogas-bg.net/info_injection2.php
СХЛ написа:Първо съм предубеден, второ - грам не разбирам от коли!
Тези две причини са ми достатъчни никога да не сложа газ.
mitakathvp написа:СХЛ написа:Първо съм предубеден, второ - грам не разбирам от коли!
Тези две причини са ми достатъчни никога да не сложа газ.
ЕЕЕЕеее колега как може за нещо с което не си наясно да го отричаш,малко не се връзва.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта