Ел. стъкла на ГОЛФ 4
Ел. стъкла на ГОЛФ 4
Здравейте колеги!!! Горд собственик съм на ГОЛФ 4 ТДИ. Проблемът ми се изразява в това, че при натискане на което и да е било от копчетата на 4-те прозореца няма реакция, никакъв признак на живот. До преди това не съм имал никакви проблеми с ел. стъкллата. Бутоните за отключване и заключване на вратите, които са на един панел с тези на ел. стъклата, си работят перфектно, копчетата си светват при пускане на фаровете. То е ясно, че ще се ходи на майстор... но ако може да ми дадете някакви идей от какво може да е, ще съм признателен.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Re: Ел. стъкла на ГОЛФ 4
Бушон?
И аз първо за бушон се сетих... Отворих капачето... на него има таблица, която показва кой за какво служи. Разгледах ги внимателно, но не видях нищо което да ми подскаже, че има бушонче точно за това нещо... затова подходих по един доста "дървен" начин и проверих сички, които не знам какво точно защитават... Някой, ако знае точно на кой бушон са вързани ел. стакалта, нека сподели. Иаче ми остава просто да свваля сички... което поне според мен са си големи нерви...
Пробвал ли си с откачане на акумулатора ?
От време на време ми забива комуникационната линия и няма ел.стъкла и осветление в копето ,ама след някое друго заключване и отключване се оправя .А и ми се е случвало след дупки да го има това като проблем ,тоест може и нещо контактно да е
От време на време ми забива комуникационната линия и няма ел.стъкла и осветление в копето ,ама след някое друго заключване и отключване се оправя .А и ми се е случвало след дупки да го има това като проблем ,тоест може и нещо контактно да е
Днес забелязах, че и аз нямам осветление в купето. Ще пробвам с откачане на акомолатора... Дано се оправят нещата. Благодаря за отговорите!!!
- nesho_1983
- Автомобил:
- Двигател:
модула вьв шофиорската врата имах сьщият проблем
- Petkovski
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: AKL
- Контакти:
Malok написа:Пробвал ли си с откачане на акумулатора ?
Колега имаш "счупени спойки" в модула, и при мен го имаше същия проблем но след отваряне и презапояване на спойките нещата се оправиха. Модула се намира под волана, след като се свалят двете кори отдолу се вижда в черна кутия.
- bora_06
- Автомобил:
- Двигател:
И на мен не ми работиха ел.стъклата и се указа изгорял бушон а той е един от малките бушони(там където стоят бушоните има малки и големи нормални бушони,та единия малък бушон е за стъклата) също така не ми работеха плафоните вътре в купето,люка и не ми заключваше задната врата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”