Първо благодаря на KingoftheROAD,днес ходих да я закачат на комп.Маистора откри грешка в компа,по-точно на дачика за температурата на инжекциона(те са два,а вапросния е със син цвят).След като я премахна измери со2 на буса,а там сместа била много богата

,та тогава пак на компа.Оказа се че всичко е добре,вече температурата я има ,но така наречената "ламда сонда" не отчита ,и наистина показанието беше "0".След още едно измерване стана ясно че сондата е за смяна

.До тук добре ,ама не като чух цената

,само 120 за китайска,за бошовска 180,плус маисторлука

.Е няма как трябва да се направи,иначе ми галта като ламя

.Уговорих се за утре,за китаиска,прибрах се вкъщти,и ми хрумна да извадя клемата на акумулатора.Добре ,след половин час я сложих и реших да я пробвам.Направих няколко обиколки и ништо,пак саштото.Аз имам приятел който има морга ,отидох при него,казах му за проблема ,попита ме с колко кабела е сондата,погледна била с 3 кабела(два бели и един черен).Изкара я ,оказа се че има същтата,монтира я (всичко пасваше,цифри и външно).Дойде момента да я запаля,и хоп запалих я все едно не е тази кола,всичко се оправи

.Проблема беше решен за 30 лева със почерпката.Верно гаранция няма ,все пак е втора употреба,но пак е оригинално,а не китаиско.