Дашо написа:Ако някой се опитва за успокоение на собствената си съвест, да изкарва летните гуми чудесни за снежно и студено време, да не си прави залудо труда! Ако нямаше значение, нямаше да се произвеждат зимни и летни гуми! Шофьорите, които карат зимата с летни гуми са опасни за околните! С тея летни галоши, няма спиране!!!

Аз нищо не изкарвам, нито споменавам че съм прав, мисълта ми е, че може да имаш и зимни гуми и чудесна кола, която е много стабилна на пътя, но ако нямаш никой на 2-ри етаж, няма начин да не направиш беля!
Та това ми беше мисълта, че това не е критерии че някой е опасен, ако не създава съпоставка за ПТП със начина си на шофиране, а никой не знае във форума кой как шофира, но когато излезен навън по пътищата е пълно със шофьори с голямо реноме, които си мислят че са царе на пътя и че са залепнали за настилката! Аз не съм от тез и не искам да се налагам нито се чувствам застрашен или застрашителен за някой, всичко зависи от това как шофираш автомобила! Зимата е много коварна нито зимната нито летната гума имат сцепление със асфалта за какво аджеба говориме! А пък за лед да не спориме изобщо. Желая ви лек ден и много безавариини километи, и не на последно място Живи и здрави и приятно изкарване на празниците!