zfa159 написа:Е зависи.Ако си взимаш колата за да тръгнеш преди всички от светофара - ръчка....
щом казваш

zfa159 написа:Е зависи.Ако си взимаш колата за да тръгнеш преди всички от светофара - ръчка....
myrshavija написа:zfa159 написа:Е зависи.Ако си взимаш колата за да тръгнеш преди всички от светофара - ръчка....
щом казваш
niks76 написа:карам 1.9тди типтроник от 4 години и над 300000км на една и съща кола-пасат
първия път кутията се с4упи на 320000км по километража на колата;след ремонта изкара за две години още 140000км и пак не издържа на нютон метрите-фабри4но е 310nm ,а при мен е доста в пове4е .есента направих някои и други модификации и леко я подсилих с дискове от порше и успях да докарам режим на работа като dsg -на директна върви на 1500оборота.
за таралясниците си прав ,а за слу4ая на 4удомир не е вели4ина за сравнение
niks76 написа:Profesionalista написа:Определено за хора където им е трудно потеглянето на стръмен участък залагат на автоматика.Тип троник или някой го наричат полуавтоматик е с доста повече качества от автоматика определено.Ръчните скорости ще си останат за по професионалните шофьори това е повече от ясно
кихам ти го на определението "професионален" шофер;по4ти като тираджия съм станал и 100000км ги би4а на година -едно време и аз плямпах така ,а сега ли4ната ми кола ще е винаги АВТОМАТИК
gogovaseev написа:Колеги, тук не става въпрос за разход, а за удобство,аз карам автомат вече една година, тупнах му 100000км и мога да кажа ,че повече на ръчка няма да се кача и не спорете за професионалните шофьори , шофьора си е шофьор, без значение дали кара автомат или ръчка. Колегата никс е много прав, в чужбина се въртят доста повече километри от България и автоматът е просто много голямо удобство.Стига с безсмислените спорове.Поздрави и честита Коледа на всички
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 63 госта