При поискване от твоя страна да видиш дали е изряден радара,"органите" са длъжни да ти предоставят достъп!Отделно е че всички стикери трябва да са на видно място върху корпуса на радара!
maxpayne написа:Чл. 755. (1) Знаците, удостоверяващи резултата от метрологичен контрол, се поставят на видно място върху корпуса на радарния скоростомер.
group® написа:...
Дашо ного пъти тук във форума съм засвидетелствал уважението си към органите на реда и съм ги защитавал, но в този случай ...
Дашо написа:.....
vwfena написа:...
Не те не са длъжни, но ако ти поискаш трябва да ти покажат стикерите за минал и не изтекъл срок за преглед в комисията по метрология.
icoico написа:Институцията,издаваща протоколите се казва Лаборатория за проверка на средствата за измерване в сектор “Полицейска техника” към ГД “Охранителна полиция” на МВР,
maxpayne написа:icoico написа:Институцията,издаваща протоколите се казва Лаборатория за проверка на средствата за измерване в сектор “Полицейска техника” към ГД “Охранителна полиция” на МВР,
Искаш да кажеш, че лабораторията на БИМ всъщност използва цитираната от теб за регистрации и проверки? Съмнява ме по ред причини, кое те кара да мислиш така?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 68 госта