Какво може да е станало? Аз си мисля за смукача че прави номера, но.....
Ако някой може да помогне със съвет за ремонта, благодаря предварително

enigma79 написа:Искра имали,провери бобина,датчик на хол,всичко което ти отговаря за искрата
mi6un4o написа:Една от причините, както казваш е "смукача",по-точно темпер-я датчик, който дава инф-я на компа.
Втора причина-проблемна дюза, ако не впръсква бензина айрозолно, а го "пикае" директно (върху 2 и 3 ц-р) има подобен ефект.
Трета причина- проблем в компа.
Четвърта- нека се включат и споделят и други колеги.
, почвам я от единият край, пък дано открия проблема, че нещо нямам много вяра на сервизите -предпочитам аз да си я "пипам" 
. Като запали, си пуши черно и то много, но се предполага че е от многото бензин които се е насъбрал. Да, но в продължение на работа не се изчиства ами става по-зле и си изгасва. Даже вчера до последно като опитвах да я запаля, не искаше дори и при студен двигател
Махнах капака на моното, да видя как пуска бензин. Ами пръска си го на мъгла, не просто да тече. А нормално ли е при всяко подаване на контакт да пръска бензин, около 2 сек. 

zdrav написа: А нормално ли е при всяко подаване на контакт да пръска бензин, около 2 сек.
pe6kata написа:zdrav написа: А нормално ли е при всяко подаване на контакт да пръска бензин, около 2 сек.
така трябва да е, не се притеснявай

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 89 госта