не е бре.Повече от година е платеноLudia написа:звънни на 123 - безплатно е...
LILO&STICH написа:не е бре.Повече от година е платеноLudia написа:звънни на 123 - безплатно е...
Ludia написа:и да не съм офф, понеже и аз ще си пускам някъв нет, тия 128kbps стигат ли примерно за четене на форуми ? всъщност си нямам представа колко бавно е товаориентирайте ме
Fifa написа:Ludia написа:и да не съм офф, понеже и аз ще си пускам някъв нет, тия 128kbps стигат ли примерно за четене на форуми ? всъщност си нямам представа колко бавно е товаориентирайте ме
Зависи с какво си свикнал и колко нерви имаш да чакаш
Иначе за тоя Generation Globul много объркано са го описали на страницата на Globul. Аз лично не можах да разбера дали е неограничен нета - може всякак да се тълкуват обясненията със звездичките
Най-добре да се обадиш на оператор или да питаш в някой от магазините им.
Stefaka написа:Fifa написа:Ludia написа:и да не съм офф, понеже и аз ще си пускам някъв нет, тия 128kbps стигат ли примерно за четене на форуми ? всъщност си нямам представа колко бавно е товаориентирайте ме
Зависи с какво си свикнал и колко нерви имаш да чакаш
Иначе за тоя Generation Globul много объркано са го описали на страницата на Globul. Аз лично не можах да разбера дали е неограничен нета - може всякак да се тълкуват обясненията със звездичките
Най-добре да се обадиш на оператор или да питаш в някой от магазините им.
По темата Generation globul след 25мб който са уж на макс скорост се заплаща за всеки мб.
Аз съм неограничен с 2.50 на месец 10мб на макс скорост след изчерпване на количествата става на минимална. Само че при мен разлика между макс и мин. няма реалната ми скорост е 30 килобайта в сек.
Можеш да отваряш форуми по леки сайтчета и някой радия.
vw forum ми зарежда за 5-6 секунди
Абв-то за 10-12сек.
По големите сайтове(замунда) с повече картинки отиват 20-30- сек
П.с С IPhone 2g съм.
vannkkata написа:Не знам как е с тая тарифа, но лично аз плащам 2.50 на месец за 10 МВ на максимална скорост и редовно си минавам 2 GB. Една с'тинка за нет не съм дал отгоре. Онези 128 kbps са достатъчни да върви онлайн радио.
ivo_555 написа:На мен ми се струва, че интернета е НЕ ограничен, а само скоростта пада след като свършат включените МБ! Или поне така го разбирам като един прост потребител разглеждайки сайта на Глобул!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта