Голфа се "дави" като загрее
-
ivelin1476
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голфа се "дави" като загрее
хидравлични повдигачи на 2-3 цилиндър или износени легла на клапаните 

- pe6kata
- VW експерт

- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
отворете едно моно и проверете като искате, но поне не пишете преди да сте сигурни, че подвеждате човека така...
и има логика и е близо до акъла.
и има логика и е близо до акъла.
Здравейте колеги. Благодаря за одговорите, но за съжаление още не мога да кажа какво се е получило, и на какво се дължи повредета
Принудих се и го заведох на "доктор".
Днес ми се обадиха че може да си го пребера вече, но не успях да го направя в рамките на работния ден. Питах само дали работи, казаха ми ДА
, и утре вечер ще мога да ви кажа какво е било. А за това дали трябва или не да пуска бензин при подаване на контакт не знам, но го прави.
Поздрави
, и утре вечер ще мога да ви кажа какво е било. А за това дали трябва или не да пуска бензин при подаване на контакт не знам, но го прави. Поздрави
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
по логиката:след като при даване на контакт, бензиновата помпа врътва малко, би трябвало да праща малко гориво някъде си, а дали е в двг, да каже някой който разбира повечко.....то всъщност къде другаде, или просто тя прави налягане не знам?
- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
ivelin1476 написа:хидравлични повдигачи на 2-3 цилиндър или износени легла на клапаните
б@х м@ааа.... hitman0013 написа:по логиката:след като при даване на контакт, бензиновата помпа врътва малко, би трябвало да праща малко гориво някъде си, а дали е в двг, да каже някой който разбира повечко.....то всъщност къде другаде, или просто тя прави налягане не знам?
... или тя просто да си направи налягане...!!!!!
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
е напиши сега за кво става на въпрос, що се правиш на интересен колега?
ivelin1476 написа:хидравлични повдигачи на 2-3 цилиндър или износени легла на клапаните
+100

Здравейте. Днес най-после си взех колата
Отивам, ама колата не я поглеждам изобщо и пръво при майстора, да го разпитам аз.... Той много ми говори но с няколко думи да ви кажа за какво става въпрос:
Значи всичко по колата което е можело да даде грешка, го е направило, и то не малко. Каза ми че ламбда сондата си отива, но аз мисля да и слагам газ, и при това положение нямало значение какво "казва" тя на компа. Температурен датчик -грешки, ТПС -грешки, компа пълен с грешки.....Пипал ми и центровката на токовете. Сега работи много добре
Относно дюзата, дали трябва да пръска или не, незнам, но тази вечер ми направи впечатление при първото палене -на студен двигател, оборотите се качват до 2000 и това е без да подавам газ, и после си падат до 1200. Можеби това го прави за по-лесен старт на студен двигател, не знам дали ще пуска гориво така когато загрее
Та като цяло много съм доволен от свършената работа по колата
Ако някой има подобни проблеми не само по VW, може да отиде при него, ще остане доволен.
Не знам дали е редно да казвам каде се намира сервиза, но ще го направя.... гр. Варна, ул. Мир след светофара с Христо Смирненски (по пътя за стария хлебозавод) на около 100м. в дясно. Сини големи врати на който пише "Автодиагностика", и търсите Кожухаров.
Благодаря на всички колеги одговорили по моя проблем
Значи всичко по колата което е можело да даде грешка, го е направило, и то не малко. Каза ми че ламбда сондата си отива, но аз мисля да и слагам газ, и при това положение нямало значение какво "казва" тя на компа. Температурен датчик -грешки, ТПС -грешки, компа пълен с грешки.....Пипал ми и центровката на токовете. Сега работи много добре
Относно дюзата, дали трябва да пръска или не, незнам, но тази вечер ми направи впечатление при първото палене -на студен двигател, оборотите се качват до 2000 и това е без да подавам газ, и после си падат до 1200. Можеби това го прави за по-лесен старт на студен двигател, не знам дали ще пуска гориво така когато загрее
Та като цяло много съм доволен от свършената работа по колата
Ако някой има подобни проблеми не само по VW, може да отиде при него, ще остане доволен. Не знам дали е редно да казвам каде се намира сервиза, но ще го направя.... гр. Варна, ул. Мир след светофара с Христо Смирненски (по пътя за стария хлебозавод) на около 100м. в дясно. Сини големи врати на който пише "Автодиагностика", и търсите Кожухаров.
Благодаря на всички колеги одговорили по моя проблем

- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
hitman0013 написа:е напиши сега за кво става на въпрос, що се правиш на интересен колега?
Колега, не се правя на интересен ами в интерес на истината те подкрепям, и какво виждаш в първия ми отговор за колегата съм познал някой неща....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”