lion_heart002 написа:doubledTSI написа:под 100 коня заради данъците
Искаш да кажеш ДО 100 коня,НАД 100 е повече данъка!

lion_heart002 написа:doubledTSI написа:под 100 коня заради данъците
Искаш да кажеш ДО 100 коня,НАД 100 е повече данъка!
Колега това му е първа кола.Би трябвало да иска да я разкарва навсякъде ...Един написа:3) къде смяташ да я караш - из града, около града или на 100-200-300км+ дистанции
ChronoS написа:Аз скоро минах по този път.Първата кола ми беше икономична Поло 1.1 45 коня на газ евтина потдръжка икономична малко чупеща се.Беше подарък за да се понауча.След една година си взех голфа и той е с евтина потдръжка и не много мощен ,но определено поне за мен не е за първа колаВземи си някое Поло
MaRtiNsKi написа:Колегата над мен :
Дали ще е 1.1 или 2.0 нали се сещаш,че ако искаш може и с 2-те да се пребиешВсичко зависи от задкормилното устройство
Layer написа:MaRtiNsKi написа:Колегата над мен :
Дали ще е 1.1 или 2.0 нали се сещаш,че ако искаш може и с 2-те да се пребиешВсичко зависи от задкормилното устройство
нали това казвам и аз !
JC написа:Едно е на 16г или 18 да се запознаеш с аджеба кво е това 200коня примерно и да знаеш как да ги уважаваш, и съвсем друго да си карал малолитражка и в един момент да се затарикатееш и да си кажеш ..бе аз имам книжка 3г и 4м. време ми е да ставам пилот :mrgreen:
Един написа:JC написа:Едно е на 16г или 18 да се запознаеш с аджеба кво е това 200коня примерно и да знаеш как да ги уважаваш, и съвсем друго да си карал малолитражка и в един момент да се затарикатееш и да си кажеш ..бе аз имам книжка 3г и 4м. време ми е да ставам пилот![]()
Не съм съгласен с това твърдение. Който от 16-18 г. се е запознал с 200коня почти гарантирано е авто-комплексар и докато стане на 30 непременно ще направи 2-3 катастрофи. Ако има късмет и се размине без сериозни последици има шанс да си направи изводите.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Lupender и 60 госта