Те идеите са за покупка към края на пролетта (лятото) на идната година (живот и здраве). Малко е далечко още, но пък - нали знаеш, мечтата е БЕЗПЛАТНА

Интересното при мен е, че винаги се старая мечтите да са близки (или поне "около") реалността. До тогава съм сигурен, че мнението (намерението) няма да си го сменя. Най-много да има леки промени в цените на туй-онуй. Може да са нагоре, а може и надолу

Преди бързах с Шкодата - хвърлих се без никакво проучване, наблъсках сума ти екстри, порадвах се месец-два и започнаха проблемите (DSG даваше сериозни ядове, електрониката се шашкаше - бъгав и недомислен софтуер и т.н.) Сега ще почакам търпеливо, хем моят да не е от "най-новите" - факт, който напоследък сериозно ме възпира при покупка на каквото и да е нещо, включващо "извънземна" електроника и нови технологии в себе си. Хем и финансово да го осигуря по-добре. Винаги съм бил привърженик на идеята
"Почакай малко, събери пари и си вземи ТОЧНО ТОВА, което ти харесва. После връщане назад и добавки няма."За дизела (V6) окончателно се навих. Мога да споделя (на първо четене) за някои екстри, за които жената казва:
"Еййййййййй, упорито не се отказваш от някои неща и това си е..."А нещата, от които не се отказвам (или поне така се стремя) са:
Елоксирани надлъжни рейки на покрива
Дървена декорация по панела
Хром пакет (тръбите на ауспуха, лайстните по стъклата, рамката и ламелите на пр. решетка)
Парк-пилот (ако малко се понапъна се замислям и за камерите)
Оригинална аларма (нищо, че по принцип с това се занимавам)
Пакет "памет" някакъв си - предни ел. седалки, прибиране на огледалата, затъмняване на външното и вътрешното огледало
RNS 850 (имах COLUMBUS RNS 510 в Шкодата и за нищо но света не се отказвам от него)
Подготовка за телефон PREMIUM
Кожени седалки NAPPA/ALCANTARA
Биксенонови фарове (естествено не само заради биксенона, а и заради LED лентите - нещо, което е основния чар според мен в новия модел) с автоматично включване, функция за следене на завоя
Затъмнени задни стъкла
Оборудване за пушачи

признавам си - не можах да ги откажа
Ел. отваряне и затваряне на багажника
18" джанти
Извод 220 V отзад
Металик