прескача ми ангренажния ремък
- zigzagzug
- Автомобил:
- Двигател:
Re: прескача ми ангренажния ремък
Мерси за изчерпателните отговори колеги 
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Така и не видяхме снимка на мотор 1,8 с водна помпа на ангренажа, КОЛКО ЖАЛКО 

-
acho_85
- Автомобил:
- Двигател:
zigzagzug написа:Точно напротив.водната помпа е също на ангренажа.Колкото до ремъка всичко е почистено и наи-старателно сложено в това съм сигурен.Не знам на какво се дължи тва с оборотите.На бензин няма грешка.По принцип не знам дали е жъзмойно да е от филтърчето на изпарителя,щото то е малко за сменяване?
ако водната помпа ти е на ангренажа значи колата не е 1,8 а е или 1,4 или 1,6 и свештите са отзадната страна на мотора
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Vento написа:Така и не видяхме снимка на мотор 1,8 с водна помпа на ангренажа, КОЛКО ЖАЛКО
Може, ако са насадили от Опел!

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
zigzagzug написа:Точно напротив.водната помпа е също на ангренажа.Колкото до ремъка всичко е почистено и наи-старателно сложено в това съм сигурен.Не знам на какво се дължи тва с оборотите.На бензин няма грешка.По принцип не знам дали е жъзмойно да е от филтърчето на изпарителя,щото то е малко за сменяване?
Ауууууууууууу....ами тоз пистов ремък за чий.... са го сложили пустите му немци!!!!И защо ако се направи да върти с гладката си страна "онуй колело" ,то охлаждането нещо се затормозява???Това,че се движи от коляновия вал не значи,че е към ангренажа....
-
lion_heart002
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Ако искате пък на 1.9 да ви дам снимка...
Само не си мислете,че са ви ясни всички мотори на фолксваген,понеже са само около 8000 моделите им...
Само не си мислете,че са ви ясни всички мотори на фолксваген,понеже са само около 8000 моделите им...- Dare_16V_9A
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: AFN1996 1991
lion_heart002 написа:Ако искате пък на 1.9 да ви дам снимка...Само не си мислете,че са ви ясни всички мотори на фолксваген,понеже са само около 8000 моделите им...
Приятелю Мъдриии ако спреш да се заяждаш и се върнеш в началото на темата и ако можеш да четеш,ще видиш че колегата е писал хем че е на ГАЗ и най-важното Голф 3!А голф 3 1.9 на газ още не съм виждал пак ти какви снимки имаш незнам!Поздрави!
Но дайте стига сме спорили ако можете помагайте на колегата и му давайте съвети а не да спамиме!
Колеги, имам проблем и искам да попитам дали е от ангренажния ремък..Колата е Г-4 1.4 16в 2000г. След като я регистрирах преди 2 седмици и смених всички консумативи,всичко е ОК, но при подаване на газ (прави го и но газ и на бензин)се чувар че някъде от въздушния филтър смуче въздух и колата се изфорсирва по-бавно..а и върви като "спъната". Може ли ремъка да е с 1 зъб назад или напред поставен и оттам да не е добре центровката и да ми прави мизерии или е от друго?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”