ALESYZ написа:Вместо да протестирате за качеството на пътищата във форума, защо не го направите където трябва? В съда например. В съответната община, кривите джанта в дупка, викате полиция, свидетели, застраховател ако трябва и според мен има голям шанс да се осъди съответната община. Какво чакате, някой да се сети да оправи пътищата? Аз питам, кога или докога? Винетката била скъпа, данъка бил скъп, ама ако не ги платите, нямате гащи да си търсите правата после. За какво имаме сила, да псуваме във форума или да си търсим правата? По темата, аз без винетка никога не оставам, винаги годишна. Докато си мислим че прекарваме държавата, дали не е добре да се замислим кой наистина е прекарания, с изкривените джанти, балонираните гуми и разбитото окачване. А бат' ви Бойко ще си го премести в другия крачол, щото вие си мислите, че сте го прекарали. Колко наивна мисъл, но тя даже успокоява някои хора. По същия начин не отиват да гласуват, после псуват политиците. Бюджета на държавата не се изпълнява, не защото го крадат толкова, колкото не се внясят дължимите държавни вземания. Откъде да дойдат пари и за това и за това и за онова? Мигар другите общества, не са имали лоши управници, не е имало корупция и не са се съмнявали в политиците си? Че и днес е така. Е, как са стиганали до тук? Промяната започва в обществото, то излъчва политиците. Кога ще го разберем....
конкретно за винетката кажи ми освен да ти пишат акт че си без нея друга файда от тея винетки АЗ както и всички не съм видял.за тея години от както са въведени освен калпави кръпки по пътищата нещо друго видял ли си...и бяз тях беше същото.да изкривиш джанта е рядко явление, но карането по тея пътища ти е*ава цялата кола...
аз все още обмислям дали да взимам винетка за тази година...искам да съм изряден ама по-добре да ги дам за колата отколкото да ги хвърля на пътя.