Имате ли винетка ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Имате ли винетка?

Анкетата завърши на Вто 06 юли 2010 1:43

Да
151
80%
Не
25
13%
Протестирам
13
7%

Общо гласове: 189
Потребителски аватар
PagocmuH
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Имате ли винетка ?

Мнениеот PagocmuH » Нед 02 яну 2011 15:39

Meти написа:Някой може ли да ми каже как да си взема винетката и моята е на инвалид 2-ра група съм само незнам къде да пусна документите

В така наречените социални грижи,където "шопарите" чакат за да се регистрират за помощи.

Взимаш 2 различни бланки(ще питаш кои точно )попълваш ги,копие от големия талон и застраховката(гражданска отговорност) и копие на ТЕЛК решението.

Май това беше,ако не се лъжа,но за всеки случай попитай "културните лелки" :beer

kombi tdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kombi tdi » Нед 02 яну 2011 16:05

това с новите винетки е голям фарс,значи отивам да си купувам кола,и тя е примерно с софийски номер,за да се прибера трябва да и купя винетка,аз искам годишна,но трябва да напиша софийският номер,но като отида в кат там ще го сменят,и какво пак трябва да купувам,друга винетка,скоро май ще има закона като излизаме от вка6ти да ни е,,,,,,ът.бахти и държавата :evil:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 02 яну 2011 16:21

kombi tdi написа:това с новите винетки е голям фарс,значи отивам да си купувам кола,и тя е примерно с софийски номер,за да се прибера трябва да и купя винетка,аз искам годишна,но трябва да напиша софийският номер,но като отида в кат там ще го сменят,и какво пак трябва да купувам,друга винетка,скоро май ще има закона като излизаме от вка6ти да ни е,,,,,,ът.бахти и държавата :evil:

Колега не се нервирай толкова - ако е само за докарването ще вземеш седмична, пък в последствие ще си купиш и месечна вече с новите номера :wink: :beer

Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Мнениеот G-HELL » Нед 02 яну 2011 17:46

Снощи си я купих :) както седя седя на паркинга на една бензиностанция с едни приятели и слушаме музика некво ми прещрака и викам чакайте ма тука отивам си купя винетка и взех, че отидох :Mr Green Fun

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Нед 02 яну 2011 18:15

Днес залепих моята...голям плакат ей :D

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Нед 02 яну 2011 19:24

С химикал подлежи ли на надписване, че ме съмнява върху тая пластмаса

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 02 яну 2011 19:35

Един написа:С химикал подлежи ли на надписване, че ме съмнява върху тая пластмаса

Ем аз номера си го написах с химикал, малко с дребен шрифт ма си личи! Достраша ме с писалка или тънкописец да не се размаже на прозореца!

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Нед 02 яну 2011 23:32

ALESYZ написа:Вместо да протестирате за качеството на пътищата във форума, защо не го направите където трябва? В съда например. В съответната община, кривите джанта в дупка, викате полиция, свидетели, застраховател ако трябва и според мен има голям шанс да се осъди съответната община. Какво чакате, някой да се сети да оправи пътищата? Аз питам, кога или докога? Винетката била скъпа, данъка бил скъп, ама ако не ги платите, нямате гащи да си търсите правата после. За какво имаме сила, да псуваме във форума или да си търсим правата? По темата, аз без винетка никога не оставам, винаги годишна. Докато си мислим че прекарваме държавата, дали не е добре да се замислим кой наистина е прекарания, с изкривените джанти, балонираните гуми и разбитото окачване. А бат' ви Бойко ще си го премести в другия крачол, щото вие си мислите, че сте го прекарали. Колко наивна мисъл, но тя даже успокоява някои хора. По същия начин не отиват да гласуват, после псуват политиците. Бюджета на държавата не се изпълнява, не защото го крадат толкова, колкото не се внясят дължимите държавни вземания. Откъде да дойдат пари и за това и за това и за онова? Мигар другите общества, не са имали лоши управници, не е имало корупция и не са се съмнявали в политиците си? Че и днес е така. Е, как са стиганали до тук? Промяната започва в обществото, то излъчва политиците. Кога ще го разберем....

конкретно за винетката кажи ми освен да ти пишат акт че си без нея друга файда от тея винетки АЗ както и всички не съм видял.за тея години от както са въведени освен калпави кръпки по пътищата нещо друго видял ли си...и бяз тях беше същото.да изкривиш джанта е рядко явление, но карането по тея пътища ти е*ава цялата кола...
аз все още обмислям дали да взимам винетка за тази година...искам да съм изряден ама по-добре да ги дам за колата отколкото да ги хвърля на пътя.

Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Мнениеот G-HELL » Пон 03 яну 2011 0:43

mupk0 написа:Днес залепих моята...голям плакат ей :D

Ооооо плакат си е ами много голяма :) аз малко накриво я залепих, но поне я имам няма да ходя нелегално като излизам извънградско. Документите изрядни, зимни гуми - 4бр, пожарогасител със стикер, аптечка, жилетка, винетка имам, фаровете винаги пуснати и като съм пил не карам. Ако не се заядат,че е мръсна колата или ако не решат да ми пишат акт за превишена скорост друго незнам какво може да стане mhihi :beer

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Пон 03 яну 2011 2:30

G-HELL написа:
mupk0 написа:Днес залепих моята...голям плакат ей :D

Ооооо плакат си е ами много голяма :) аз малко накриво я залепих, но поне я имам няма да ходя нелегално като излизам извънградско. Документите изрядни, зимни гуми - 4бр, пожарогасител със стикер, аптечка, жилетка, винетка имам, фаровете винаги пуснати и като съм пил не карам. Ако не се заядат,че е мръсна колата или ако не решат да ми пишат акт за превишена скорост друго незнам какво може да стане mhihi :beer

Не си подготвен колега :) За тази ситуация имам мокри кърпички.Слизам бърша фарове/стопове/номер и айде :D

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пон 03 яну 2011 12:14

вчера си купих за пърпи път от 3 години насам :(
б@си чаршафа.

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Пон 03 яну 2011 20:51

Layer написа:вчера си купих за пърпи път от 3 години насам :(
б@си чаршафа.

Спокоо...догодина сигурно ще ги направят колкото сенника :screwy :Mr Green Fun

За да не съм Офф...имам винетка за тази година...ама няма кой да я залепи 8)

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Чет 06 яну 2011 17:06

За щастие за моторите все още няма минетки :Mr Green Fun

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Чет 06 яну 2011 17:21

IvailoOo написа:
Layer написа:вчера си купих за пърпи път от 3 години насам :(
б@си чаршафа.

Спокоо...догодина сигурно ще ги направят колкото сенника :screwy :Mr Green Fun

За да не съм Офф...имам винетка за тази година...ама няма кой да я залепи 8)

Догодина като кажат по един GPS вместо винетка и работата ще се оправи mhihi
Винетка ще се взима,няма как :drunk

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Чет 06 яну 2011 17:24

Все още нямам!Мързи ме да си сменя регистрацията на колата!Нали трябва да се напише номера на нея!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”