колата не спира да предръпва
- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
колата не спира да предръпва
здравейте колеги изчетох всички възможни теми но като моя проблем не намирам защото незнам какво и става на колата вече затова ви моля помагайте колата голф 3 1,6 абу в мокро или леко влажно време сутрин съм го забелязал даго прави паля колата така оставям е около 5 мин да позагрее и тръгвам да карам на бенз после като загрее на пълно прехвърлям на газ обаче някаде към 70 градуса и ми се получава едно придръпване изка повече газ иначе може и да загасне като стои на място леко така го усещам притриса и като там газ сеедно преработва като на три цилиндъра много страно и така като е покарам малко в оборот и до 100,250 метра се изглажда този начин на работа на двигателя сменял съм бобина кабели свеши преди 15000километри палец и капачка преди 20000километри датчик на хол също и нз вече от каво може да е преди месец почна да ги прави тези мрасотии и тръгнах по майстори и няма оправия имах предпазител на капачката и ми го махнаха преди това прекусваше много ама като ми го махнаха се оправи ся наскоро при дъжд пак така смених кабелите и ся пак така тея сутрини е влажно и пак дертове ако някой знае какво може да е нека ми пише благодаря предварително
- krasio00o
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR 1998
Re: колата не спира да предръпва
Поогледай добре бобината и кабелите нищо,че си ги сменял.Обикновенно корпуса на бобината се пука там където излиза кабела за високто напрежение който отива към делкото.Пробвай я на тъмно ако имаш пробив по някой кабел или около бобината много добре се вижда как прескача искра.Газта е много капризна към искрата.Предполагам,че на бензин този ефект го няма или се усеща много по малко.
-
SACHO7803
- Автомобил:
- Двигател:
взимаш едно WD и отваряш и пръскаш капачки-палци кабели-лули--и ако не се оправи ми тегли една майна
просто щом го прави само при влажно време--мисля че е дистрибуторна капачка но...........пръскай и всичко ще е ок----така мисля поне 
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
SACHO7803 написа:взимаш едно WD и отваряш и пръскаш капачки-палци :
Колега защо вкарваш човека във филм? Кой пръска с WD по високоволтови кабели и чаркове? Знаеш ли, че то стои вечно мазно, и налепено с прахоляк ще му доразкаже играта, на всички искри и чудесии.Съжалявам, но за мен това не е правилно.Причините вече бяха описани от krasio00o
Поне така мисля.
- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
Капачката,палеца и т.н. не трябва да се пръскат с нищо.Трябва да са сухи,обезмаслени и чисти!
- moncho8920
- Автомобил:
- Двигател:
Колега нищо лично... ама целия ти пост е в едно цяло изречение, все пак колкото и да те е мързяло да ходиш на училище все пак, запетаята и точката мисля, че знаеш каде трябва да са...
Отиди на "газаджия", а основните причини май ги изброиха по-нагоре...
егати неграмотния народ
Отиди на "газаджия", а основните причини май ги изброиха по-нагоре...
егати неграмотния народ- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
може да се изфорсира
- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
колега кабелите ми са чисто нови а пак корпуса на бубината е здрава тя самата бибина ми е бош преди една година съм е сменял и така според мен ми се трува че може да е капачката макар че съм е сменял и нея,незнам вече
- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте пичове туко що смених дистрибуторната капачка с палец дано това прекусване да е било от старата и да няма грижи ще пиша след няколко дни със сигорност какво е станало
- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
проблема решен дистрибуторна капачка
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”