SANDO 1 написа:
Викам си:Е добре до преди малко и те бяха там до смачаната шкодичка и цъкаха с език,а сега пак си карат как си искат.Какво трабва да се случи та да вземат в ръце
Българската презумция - Точно на мен това не може да ми се случи

SANDO 1 написа:
Викам си:Е добре до преди малко и те бяха там до смачаната шкодичка и цъкаха с език,а сега пак си карат как си искат.Какво трабва да се случи та да вземат в ръце
group® написа:Глобите даже още да ги вдигнат, няма да сгрешат.
Наистина има огромна разлика в културата от преди няколко годинки.
Все още се намират нинджи, все още ме засичат блейки и чат пат нагли типове, ама няма как.
Важното е посоката, която очевидно е правилна.
forski написа:
Солени глоби + ефективна събираемост = ред и дисциплина![]()
Оди бачкай цял месец да си платиш глобата у КАТ па после пак мини със 120 през мегдана
One написа:..
проблема не е колко е висока , а кой ще я наложи !!!!!
докато има корумпирани милиционери в храстите на които им метнеш 20-50 лв и продължаваш да си караш как ти падне, колкото и да са големи глобите - нищо няма да се промени !!!
Layer написа:аз пък мисля че проектират пътищата по най смотания начин. и затова печелят корумпираните ченгета.
как може главен път да се строй бензиностанция и веднага ограничение и катаджий отстрани.
или главен път да минава през центъра на селата.
уж магистрала ,а на ограничение 60 заради някви бензиностанций.
пътищата са ни гадни ,а не шофьорите.
scuba написа:One написа:..
докато има корумпирани милиционери в храстите на които им метнеш 20-50 лв и продължаваш да си караш как ти падне, колкото и да са големи глобите - нищо няма да се промени !!!
Вчера един мой френд ми се хвалеше как минал през населено място (някво село след Сливен) с 180 км/ч. и бил на 9 ракии.. спрели го и оня директно с 50 лв напред тръгва... и го пуснали...
One написа:forski написа:
Солени глоби + ефективна събираемост = ред и дисциплина![]()
Оди бачкай цял месец да си платиш глобата у КАТ па после пак мини със 120 през мегдана
абе престанете с тия глоби бе
Колко глоби налагат милиционерите примерно само за неправилно паркиралите по булевардите като Сахаров в Младост - николко????
що не глобяват тия напракиралите по пешеходни пътеки, кръстовища и след забранителни знаци ? Дебнат само в централните части - за другите са слепи и глухи- защо ???
Къв е проблема да се купят със заем (който ще се изплати за няколко месеца от събраните глоби) колкото камери са необходими и да се приключи с таз безумна война ???
Проблема е статуквото, което не е изгодно на някои да се промени !!!!
group® написа:Корупция има навсякъде.
Ама абсолютно навсякъде.
Въпросът е единствено до размера.
Пак казвам - мисля, че посоката е правилна.
Все повече полицаи действат по съвест, все повече хората ги е страх от закона и санкциите.
И в най-белите държави има нарушители.
В щатите въпреки сериозните присъди за алкохол и всички кампании, това остава един от най-сериозните им проблеми.
Та дано статистиката върви само в този дух![]()
п.с. а ония с 190 в селото и ракиите - и родителите му са престъпници, родителите на полицаите и теПонякога ме е яд, че го няма Крум. Сигурно на такива щеше да реже чурките и да им ги вгражда м/у ушите за мозък.
micyri написа:
Ами такива като тебе ги създадоха!
Mihailov78 написа:Милиционера е гладен и трябва да яде месце..
Камерата = ЩРАК! Честитка по пощата: "Дължите две месечни заплати в 20 дневен срок.."
Оп! Корупция нема, нема и милиционер! Това е пътя...
group написа: къде е тази статистика?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта