SANDO 1 написа:
Викам си:Е добре до преди малко и те бяха там до смачаната шкодичка и цъкаха с език,а сега пак си карат как си искат.Какво трабва да се случи та да вземат в ръце
Българската презумция - Точно на мен това не може да ми се случи
SANDO 1 написа:
Викам си:Е добре до преди малко и те бяха там до смачаната шкодичка и цъкаха с език,а сега пак си карат как си искат.Какво трабва да се случи та да вземат в ръце
group® написа:Глобите даже още да ги вдигнат, няма да сгрешат.
Наистина има огромна разлика в културата от преди няколко годинки.
Все още се намират нинджи, все още ме засичат блейки и чат пат нагли типове, ама няма как.
Важното е посоката, която очевидно е правилна.

forski написа:
Солени глоби + ефективна събираемост = ред и дисциплина![]()
Оди бачкай цял месец да си платиш глобата у КАТ па после пак мини със 120 през мегдана
One написа:..
проблема не е колко е висока , а кой ще я наложи !!!!!
докато има корумпирани милиционери в храстите на които им метнеш 20-50 лв и продължаваш да си караш как ти падне, колкото и да са големи глобите - нищо няма да се промени !!!
Layer написа:аз пък мисля че проектират пътищата по най смотания начин. и затова печелят корумпираните ченгета.
как може главен път да се строй бензиностанция и веднага ограничение и катаджий отстрани.
или главен път да минава през центъра на селата.
уж магистрала ,а на ограничение 60 заради някви бензиностанций.
пътищата са ни гадни ,а не шофьорите.
Или примерно заради Джъмбо на Ботевградско да сложат светофар + камера на светофара и да убият целия трафик заради някакъв си магазин, то половин България оттам се прибира.scuba написа:One написа:..
докато има корумпирани милиционери в храстите на които им метнеш 20-50 лв и продължаваш да си караш как ти падне, колкото и да са големи глобите - нищо няма да се промени !!!
Вчера един мой френд ми се хвалеше как минал през населено място (някво село след Сливен) с 180 км/ч. и бил на 9 ракии.. спрели го и оня директно с 50 лв напред тръгва... и го пуснали...
One написа:forski написа:
Солени глоби + ефективна събираемост = ред и дисциплина![]()
Оди бачкай цял месец да си платиш глобата у КАТ па после пак мини със 120 през мегдана
абе престанете с тия глоби бе
Колко глоби налагат милиционерите примерно само за неправилно паркиралите по булевардите като Сахаров в Младост - николко????
що не глобяват тия напракиралите по пешеходни пътеки, кръстовища и след забранителни знаци ? Дебнат само в централните части - за другите са слепи и глухи- защо ???
Къв е проблема да се купят със заем (който ще се изплати за няколко месеца от събраните глоби) колкото камери са необходими и да се приключи с таз безумна война ???
Проблема е статуквото, което не е изгодно на някои да се промени !!!!
Понякога ме е яд, че го няма Крум. Сигурно на такива щеше да реже чурките и да им ги вгражда м/у ушите за мозък. group® написа:Корупция има навсякъде.
Ама абсолютно навсякъде.
Въпросът е единствено до размера.
Пак казвам - мисля, че посоката е правилна.
Все повече полицаи действат по съвест, все повече хората ги е страх от закона и санкциите.
И в най-белите държави има нарушители.
В щатите въпреки сериозните присъди за алкохол и всички кампании, това остава един от най-сериозните им проблеми.
Та дано статистиката върви само в този дух![]()
п.с. а ония с 190 в селото и ракиите - и родителите му са престъпници, родителите на полицаите и теПонякога ме е яд, че го няма Крум. Сигурно на такива щеше да реже чурките и да им ги вгражда м/у ушите за мозък.

micyri написа:
Ами такива като тебе ги създадоха!
Mihailov78 написа:Милиционера е гладен и трябва да яде месце..
Камерата = ЩРАК! Честитка по пощата: "Дължите две месечни заплати в 20 дневен срок.."
Оп! Корупция нема, нема и милиционер! Това е пътя...

group написа: къде е тази статистика?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 81 госта