One написа:Marto_VN написа:Знам как може да се премахне корупцията ,
ама няма нужда да ни дебнат милиционерите за нарушения по пътищата, или да се учат как се пишат актове, по добре да научат някой чужд език , че е баси излагацията
да обикалят и да глобяват направилно паркиралите и тия дето си хвърлят фасовете по улиците

в 21 век сме - технологиите са навсякъде
трябва:
1. оправят законите - да не може да се обжалват снимките
2. камери навред и система за електронно глобяване
резултата:
1. фактора корупция и заплати на голяма част от излишните милиционери отпада - държавата с най много полицаи и прокурори сме на глава от населението. (ей - това знаете ли какво значи,на фона на ширещото се беззаконие.....)
2. по голяма сигурност и ред по улиците - драстично намаляване на дребната улична престъпност и прочие
дали , ама не би

Ако смяташ чистачките,деловодителките и масата администрация разхождаща се с 1 лист цял ден, която е половината от това 60000 човека в МВР - за полицаи Евала , значи наистина са много на глава от населението... , само че реалната картинка е мнооооого по различна... но не ми се влиза в спорове , в които няма да бъда разбран, защото хорското мислене и представи са супер объркани и грешни...
Реално полицаите на улицата не са повече от 10-15 хиляди в цяла България , мисля че това е малко дори.. ама щом казаваш че били много оки...
7,000,000 : 15,000 = 466... Значи на 466 души се пада по 1 полицай ... еее това е едно "огромно число.... нали...
Не престанахте всички хора да се влияете от измислени "стъкмистики"
Една камера е около 22.000 евро ама и това май не го знаеш нали... това не са ти камери за фото-апарат!
Това са специални камери ама няма да те открехвам за какво служат защото е поверително!
ама нека ги сложат и махнат полицаите .. еми може да вдигнат още данъчетата защото само за една Варна сигурно ще трябват някъде около 200 камери 22,000 Х 200 = 4,400,000 евро. мисля че тея пари ще осигурят заплатата на много повече полицаи от 200 камери.. а и нали за тея камери ще трябват хора за наблюдение .. и то не 1-2 и на тях заплати..
То много лесно да сложат камери - то да не е автоматично това , следи се пак от хора!