rahwin написа:И аз се кефя на поддържана и запазена кола,НО с леки подобрения тук-там,които да подчертават хубавата визия и за скриват недостатъците,без да става натруфено.
натруфена ли ти изглежда

rahwin написа:И аз се кефя на поддържана и запазена кола,НО с леки подобрения тук-там,които да подчертават хубавата визия и за скриват недостатъците,без да става натруфено.
к'во му е специалното на тоя голф че всичкии пляскате?
rahwin написа:Не бе хора,не ме разбрахте.И на мен ми харесва колата,спор няма че е поддържана и хубава,но не разбрах (вече) 9 страници ахкане по нея.Явно трябва да съм по-голям фен,за да го разбера това.Все пак евала на колегата,че я поддържа в такъв вид вече сигурно 20 години.
yoan4o написа:................
Изобщо, що си губиме времето да ахкаме тука по 25год. Голф 2, какъвто в състоянието, в което се намира струва хиляди евро в Германия, ами не вземеме да ахкаме по тунинга за 2,40лв........![]()
.........
bomber написа:rahwin написа:И аз се кефя на поддържана и запазена кола,НО с леки подобрения тук-там,които да подчертават хубавата визия и за скриват недостатъците,без да става натруфено.
натруфена ли ти изглежда
rahwin
rahwin написа:Мисля че е време някой модератор да почисти темата,съгласен съм че аз съм болния-само мир да има.
No Name написа:к'во му е специалното на тоя голф че всичкии пляскате?
ами ето какво е спецялното
голфове в такова състояние вече не се виждат навсякаде
и като видиш такъв ставаш като дете в сладкарница
jelevbg написа:Браво за 2-ката много радвасега единственото което ти позволявам да и сменяш е джантите и
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта