Какво постигнах за 2 години...

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Re: Какво постигнах за 2 години...

Мнениеот bomber » Сря 05 яну 2011 20:57

rahwin написа:И аз се кефя на поддържана и запазена кола,НО с леки подобрения тук-там,които да подчертават хубавата визия и за скриват недостатъците,без да става натруфено.

натруфена ли ти изглежда :Mr Green Fun

Потребителски аватар
No Name
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот No Name » Чет 06 яну 2011 17:37

к'во му е специалното на тоя голф че всички :bowdown и пляскате?

ами ето какво е спецялното
голфове в такова състояние вече не се виждат навсякаде
и като видиш такъв ставаш като дете в сладкарница :lol:

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Чет 06 яну 2011 17:53

2ка е много приятна на вид, адмирации на собственика за старания, мислил ли си да я направиш "по корем" ? сток коли по корем много ме радват, никого във нищо не убеждавам, просто много ме радват :wink:

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Чет 06 яну 2011 22:50

Няма да му е много трудно да я направи по корем :wink: Просто трябва да развие окачването mhihi

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Пет 07 яну 2011 9:50

rahwin написа:Не бе хора,не ме разбрахте.И на мен ми харесва колата,спор няма че е поддържана и хубава,но не разбрах (вече) 9 страници ахкане по нея.Явно трябва да съм по-голям фен,за да го разбера това.Все пак евала на колегата,че я поддържа в такъв вид вече сигурно 20 години.

Да бе, прав си, Сеатчето е пълно с такива подобрения...., как сме могли да не го забележим по-рано. :Mr Green Fun
Явно не сме достатъчно големи фенове...... mhihi

Изобщо, що си губиме времето да ахкаме тука по 25год. Голф 2, какъвто в състоянието, в което се намира струва хиляди евро в Германия, ами не вземеме да ахкаме по тунинга за 2,40лв........ :063:

Айде стига и пак ти казвам, като не ти харесва недей да пишеш, не мога да разбера хора като теб. Не ти ли е ясно, че след като има 9 страници ахкания, явно на хората им харесва колата, явно по неразбираеми за теб причини....., е с кой акъл порицаваш тия хора, щото си различен от тях, могат и 99страници да ахкат, щом им харесва. Все пак ти започна да ачкаш.....първи.... :012:

Айде всичко хубаво и да спрем до тук.

Потребителски аватар
rahwin
Автомобил: VW Passat B5 1999г
Двигател: AJM

Мнениеот rahwin » Пет 07 яну 2011 10:38

yoan4o написа:................
Изобщо, що си губиме времето да ахкаме тука по 25год. Голф 2, какъвто в състоянието, в което се намира струва хиляди евро в Германия, ами не вземеме да ахкаме по тунинга за 2,40лв........ :063:
.........

Ахкай по квото си искаш бе пич.Може и да струва хиляди евро,но след още 10-15 години,когато почне да става рядкост.Някъде да си видял да съм казал че си правя моята кола?Парите си ги харча другаде,по Сеата правя квото мога БЕЗ пари-няма смисъл да харча пари за кола която струва колкото един рожден ден на заведение.Вие имате-давате,ваша си работа.
Ох,ах леле мамо колко е страхоте,чудесно-страхотно-уникален тоя 25 годишен Голф,Флюбен съм ще се самоубивам ако не го гледам секи ден-доволни ли сте,ето и аз се прехласвам вече(нищо лично към собственика,поледното е адресирано към останалите)

bomber написа:
rahwin написа:И аз се кефя на поддържана и запазена кола,НО с леки подобрения тук-там,които да подчертават хубавата визия и за скриват недостатъците,без да става натруфено.

натруфена ли ти изглежда :Mr Green Fun

Не,визирах тунингите,при които трябва да питаш собственика,за да разбереш каква е колата от толкова "пластични операции" Карай си я със здраве,евала ти за ентусиазма да я поддържаш.

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Пет 07 яну 2011 13:00

rahwin

Ти :screwy нещо май не ти е прясно или пишеш колкото да става :074: :director

Потребителски аватар
Ivan_GT
Автомобил: BMW E39
Двигател: M52B20 98

Мнениеот Ivan_GT » Пет 07 яну 2011 14:36

rahwin
Брат ако си малоумен ходи на лекари,пий си хапчетата и не се занимавай с форуми!

Потребителски аватар
rahwin
Автомобил: VW Passat B5 1999г
Двигател: AJM

Мнениеот rahwin » Пет 07 яну 2011 15:24

Мисля че е време някой модератор да почисти темата,съгласен съм че аз съм болния-само мир да има.

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Пет 07 яну 2011 15:35

rahwin написа:Мисля че е време някой модератор да почисти темата,съгласен съм че аз съм болния-само мир да има.

Да, от твоите мнения :да:

Потребителски аватар
saro777
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saro777 » Пет 07 яну 2011 20:44

Колата, която и да е трябва да се поддържа.....не само технически, което е задъллжително, но и ....умилително, нежно по външния вид, чистотата вътре в купето.... Аз също съм впечатлен...много харесвам двойката. Браво за ентусиазЪМЪ!!! Кола на 20г. да е изглежда по този начин е комплимент не само за марката,но и за собственика!!! Браво!!!

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Пет 14 яну 2011 5:30

No Name написа:
к'во му е специалното на тоя голф че всички :bowdown и пляскате?

ами ето какво е спецялното
голфове в такова състояние вече не се виждат навсякаде
и като видиш такъв ставаш като дете в сладкарница :lol:

дупе ,подфорума е оптичен тунинг май а ?! не реставрация

Потребителски аватар
jelevbg
Автомобил: Golf III
Двигател: AHU 1997
Контакти:

Мнениеот jelevbg » Пет 14 яну 2011 8:36

Браво за 2-ката много радва :applause: сега единственото което ти позволявам да и сменяш е джантите и :drive :lol:

Потребителски аватар
napster
Автомобил: BMW E30
Двигател: 1.6 LPG

Мнениеот napster » Съб 15 яну 2011 10:02

jelevbg написа:Браво за 2-ката много радва :applause: сега единственото което ти позволявам да и сменяш е джантите и :drive :lol:

Джанти бол и нищо няма да се сменя !!! Ако искате да помогнете, а не само да пишете глупости в темата на Виктор търсим ето този модел шофьорска седалка:
Изображение

Ако някой има такава излишна пишете на ЛС да не трупаме темата с глупости ;)

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Пет 28 яну 2011 1:28

Голфа е перфектен. Точно така според мен трябва да изглежда всяка кола от този тип ! На мен, както и на повечето хора вече им харесва изчистения и оригинален вид на колата- под ОРИГИНАЛЕН разбирайте всичко да е оригинално от до. Повярвайте ми, ако тази кола се задържи така до 10тина години, ще се продаде за мнооооого повече пари от колкото един голф от същия клас, тунингован както обикновено. Двата типа тунинг са съвсем в различни посоки, за единия има цел да се показва, фука, състезава с други автомобили, а другият оригиналният е парите...Парите които ще вземеш след време, поне според мен е така, не знам дали собственика е мислил над този въпрос...но аз мисля така защото съм колекционер на разни неща...Така отклоник се от темата, но исках да съм максимално изчерпателен...Тунинга при колегата ще му донесе много...
Относно седалката...Тази оригиналната ли е, или е просто друга снимана за показно? Ако е оригиналната, не може ли да се претапицира със същия плат, въобще ако се намери такъв... :)

Върни се в “Оптичен тунинг”