Зелена нафта
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Зелена нафта
Мтого ми е интересно как виждате цвета на нафтата. Трябва да се сипе в прозрачна туба, за да и видиш цвета. Аз зареждам винаги на бензиностанция и какво ми сипват, не знам. И не ме интересува цвета, само да върви колата, това е. Проблеми с нафта досега не съм имал, зареждам на Лукойл.
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Или ако си си сложил допълнителен прозрачен филтър пак се вижда.
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
red.devilll написа:Колега,тук си малко в грешка. Еко кинитрон си карат само гръдски горива и съм сигурен в това ,
Не на всяка бензиностанция са от Гърция, има и такива с горива от Лукойл
-
- Автомобил:
- Двигател:
bnick написа:red.devilll написа:Колега,тук си малко в грешка. Еко кинитрон си карат само гръдски горива и съм сигурен в това ,
Не на всяка бензиностанция са от Гърция, има и такива с горива от Лукойл
Колега по негови думи еко кинитрон зареждат само от гърция а за еко петролиум и еко елда не съм сигурен с каква нафта са. Има пуснати и няколко обекта под аренда но пише само еко отдолу няма кинитрон .Това ми го е казвал един от шофиорите които ги зареждат. може и да греша и ако е така се извинявам
- snoopcar
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.9 AFN
Ljubon написа:Мтого ми е интересно как виждате цвета на нафтата. Трябва да се сипе в прозрачна туба, за да и видиш цвета. Аз зареждам винаги на бензиностанция и какво ми сипват, не знам. И не ме интересува цвета, само да върви колата, това е. Проблеми с нафта досега не съм имал, зареждам на Лукойл.
На самата колонка на бензиностанзията си има прозрачен елемент където се вижда цвета на съответното гориво.Не съм сигурен дали е това на всички бензиностанции.И аз преди месец сипах за 50 кинта дизел,с добавка уш екстра някакъв беше(от геомекс),издържал на -25*c и цвета му беше различен обаче зелен или червен въобще не го запомних,поради причината,че разлика във вървежа нямаше а разхода беше с 1-1,5 повече.
Върни се в “Дизелови агрегати”