На скоро приятел си купи мисля ,че от Метро ... но той не може да удържи колата-изпуска

ISRalien написа:Ей тия ниските ме интересуват кви са, кви пари и дали ще издържат гошко..
IceHeart написа:Само ми е много интересно какъв е тоя крик на снимката с колелца отдоло!? Да се не случи да тръгне крика на нейде докато сменяш гумата че става филм! (Определено не взимай като този на снимката)
Вземи си от тези хидравличните, мисля че вътре са с масло, и издържат до 3 тона! (По спомени)
Цената последно им беше 130 лева! Ма са компактни можеш да си ги сложиш на мястото на резервната гума и нямат колелца отдоло
joro_kem написа:IceHeart написа:
те всички са с масло вътре, колега :idea: няма друг начин да предадеш с ръка достатъчно усилие на толкова малко бутало, че да повдигне товар от 1+ тона. крокодилът е удобен за ползване, но не и за транспортиране, а наличието на колела не е проблем, а предимство (но при задължителна употреба на равно място). криковете бутилка са по-компактни за транспортиране, но пък се налага да легнеш под автомобила, за да ги позиционираш. и в двата случая обаче има ментета (ако говорим за крик за лични нужди) и човек трябва да внимава какво купува. мяркал съм в метро читави крокодили (черни на цвят) и бутилки (тъмно сини) на приемливи цени, но не помня какви точно.
IceHeart написа:Само ми е много интересно какъв е тоя крик на снимката с колелца отдоло!? Да се не случи да тръгне крика на нейде докато сменяш гумата че става филм! (Определено не взимай като този на снимката)
Вземи си от тези хидравличните, мисля че вътре са с масло, и издържат до 3 тона! (По спомени)
Цената последно им беше 130 лева! Ма са компактни можеш да си ги сложиш на мястото на резервната гума и нямат колелца отдоло
skilidka написа:Като спукаш гума и нямаш резервна ...може да караш на крик...нали е на колелца.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта