Крик тип крокодил - от къде ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
altanivan
Автомобил:
Двигател:

Крик тип крокодил - от къде ?

Мнениеот altanivan » Съб 08 яну 2011 18:05

Колеги дайте съвет от къде да си взема от този модел крик ...
На скоро приятел си купи мисля ,че от Метро ... но той не може да удържи колата-изпуска :Mr Green Fun

Изображение

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Re: Крик тип крокодил - от къде ?

Мнениеот brum » Съб 08 яну 2011 18:08

Илиянци :) . От евтините има 2 - за по 30 и за по 40лв. Тоя от 30 е като тия по метро (поне така ми казаха), тоя от 40 бил по-читав и го водели усилен. При мен с "усиленият" проблеми не съм имал. Но пък съм качвал само голф 3ка на него.

Иначе на илиянци има и по 100+ пари. Хубави, истински изглеждащи хидравлични крикове. Даже има такива за дето са ниски. Ама и цената е друга ...

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Съб 08 яну 2011 18:15

Ей тия ниските ме интересуват кви са, кви пари и дали ще издържат гошко..

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 08 яну 2011 18:18

Само ми е много интересно какъв е тоя крик на снимката с колелца отдоло!? Да се не случи да тръгне крика на нейде докато сменяш гумата че става филм! (Определено не взимай като този на снимката)

Вземи си от тези хидравличните, мисля че вътре са с масло, и издържат до 3 тона! (По спомени)
Цената последно им беше 130 лева! Ма са компактни можеш да си ги сложиш на мястото на резервната гума и нямат колелца отдоло mhihi
Прикачени файлове
Крико.jpg
Крико.jpg (4.57 KиБ) Видяна 17648 пъти

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Съб 08 яну 2011 18:24

ISRalien написа:Ей тия ниските ме интересуват кви са, кви пари и дали ще издържат гошко..

държат даже и вагона ми,който е около 1800кг mhihi
Има си куфар.Имам и един излишен който е ползван само 1 път,пак в куфър :wink:

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Съб 08 яну 2011 18:29

IceHeart написа:Само ми е много интересно какъв е тоя крик на снимката с колелца отдоло!? Да се не случи да тръгне крика на нейде докато сменяш гумата че става филм! (Определено не взимай като този на снимката)

Вземи си от тези хидравличните, мисля че вътре са с масло, и издържат до 3 тона! (По спомени)
Цената последно им беше 130 лева! Ма са компактни можеш да си ги сложиш на мястото на резервната гума и нямат колелца отдоло mhihi

те всички са с масло вътре, колега :idea: няма друг начин да предадеш с ръка достатъчно усилие на толкова малко бутало, че да повдигне товар от 1+ тона. крокодилът е удобен за ползване, но не и за транспортиране, а наличието на колела не е проблем, а предимство (но при задължителна употреба на равно място). криковете бутилка са по-компактни за транспортиране, но пък се налага да легнеш под автомобила, за да ги позиционираш. и в двата случая обаче има ментета (ако говорим за крик за лични нужди) и човек трябва да внимава какво купува. мяркал съм в метро читави крокодили (черни на цвят) и бутилки (тъмно сини) на приемливи цени, но не помня какви точно.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 08 яну 2011 18:34

joro_kem написа:
IceHeart написа:

те всички са с масло вътре, колега :idea: няма друг начин да предадеш с ръка достатъчно усилие на толкова малко бутало, че да повдигне товар от 1+ тона. крокодилът е удобен за ползване, но не и за транспортиране, а наличието на колела не е проблем, а предимство (но при задължителна употреба на равно място). криковете бутилка са по-компактни за транспортиране, но пък се налага да легнеш под автомобила, за да ги позиционираш. и в двата случая обаче има ментета (ако говорим за крик за лични нужди) и човек трябва да внимава какво купува. мяркал съм в метро читави крокодили (черни на цвят) и бутилки (тъмно сини) на приемливи цени, но не помня какви точно.

Колега и ти си прав! Но кой знае къде ще спука гума, нали се сещаш че не навсякъде е равно! Колата ли ще местим!? :screwy Колегата е дал какво търси, но ние му давъме съвет, той решава какво да избере!
Ментета има не са в излишък, ако кажа че еди кой си крик е оригинален ще излъжа!
Според мен колегата трябва да обясни за какво точно му трябва крика!? За професионални нужди ли за лична употреба за автомобила! Според мен тряба да има и от 2-та модела за да няма проблеми! И 2-та модела си имат + и - нека да не правим темата в спор :да:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Съб 08 яну 2011 18:37

хах,професионалист,едва ли ще пита тук mhihi
аз си ги взех,само да не ходя на гумаджии и си ми върши чудесна работа.Прибран с куфара,хич не ми заема място.Хич не се разхожда с колелцата из гаража :Mr Green Fun
Почна да изкарава пари от комшиите от тази есен mhihi
И те се научиха да пестят пари :mrgreen:
Все пак ,качване,сваляне на 16" излиза по 70-80лв :shock

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Съб 08 яну 2011 18:55

http://mariam.bg/
Клубът си купи от тази фирма почти цялото оборудване за клубното помещение.
Хубав крик излезе 80 лева, и не изпуска.

Потребителски аватар
skilidka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skilidka » Съб 08 яну 2011 23:58

IceHeart написа:Само ми е много интересно какъв е тоя крик на снимката с колелца отдоло!? Да се не случи да тръгне крика на нейде докато сменяш гумата че става филм! (Определено не взимай като този на снимката)

Като спукаш гума и нямаш резервна ...може да караш на крик...нали е на колелца.

Лично аз такъв съм ползвал на разни наклони и засега колата не ми е бегала....за изпускането незнам:)

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Нед 09 яну 2011 0:30

На Битака в Малашевци има всякакви крикове нови и втора ръка и то ако умееш да се пазариш можеш да ги вземеш доста евтино :)

Потребителски аватар
smg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот smg » Нед 09 яну 2011 0:42

Най-вероятно крадени от някъде...Няма нужда!

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Пон 10 яну 2011 1:53

Има ли значение нали въпроса е да върши работа ;)

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пон 10 яну 2011 10:04

skilidka написа:Като спукаш гума и нямаш резервна ...може да караш на крик...нали е на колелца.

Колега съжалявам, ако си се шегувал и не съм схванал хумора, но не искам някой да реши, че тази глупост е вярна и пази боже да пробва някой :shock
Не опитвайте такива неща!
Колелцата на крика са само за предвижване на самия него из гаража, за където е предназначен, а не за каране по магистралата, защото нямате резервна :shock :horror: :screwy

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”