От вчера и аз съм с газов инжекцион на Пасат 2000 куб.см 115к.с. от ония дето"не стават" за инжекцион,защото били фул груп и трудно се настройвали-дрън дрън.Фобоса обаче си работи перфектно с моя мотор.Стоян от пловдивския сервиз,който монтира инжекционите Фобос го е монтирал и настроил повече от перфектно евала на момчето златни ръце има.
И така вече минах за два дни 150км и си мисля,че на бензин щях да съм похарчил около 30 лева(карам предимно градско и сега в студа 10/100 бензин си ги харчи)а аз за 30 лева сложих 23 литра газ.Ако харча 11/100 газ с 30 лева ще мина повече от 200 км.Лятото се надявам разхода да си дойде около 6.5-8/100.Така че газта е по-изгодно,както и да го гледаме.За хората които разправят,че газта им вкарва само проблеми,ще кажа че на кофти майстори са попаднали или не знаят как да си поддържат и карат колите.До преди два месеца имах Лада 2105 и на нея и направих 270 000 километра изключително и само на газ.До преди да я продам си вървеше без проблем на газ,както и на бензин.Въртеше гуми(до колкото една лада комби може да върти гуми

)За всичкото време докато я карах съм сменял мембрани на изпарителя 3 пъти и "О" пръстени на газовия и бензинов клапан 1 път,уплътнители по нивомера,също един път.Ако можех да си сипвам само бензин,не бих слагал газ,но бензина не ми е по джоба,при положение че 70-80 км на ден си ги минавам.
Иначе и дизела не е за изхвърляне(карам от време на време една Ксантия 2.1 TDI)ама много масрафлия тая кола:свещи 80лв ролка с ремък и успокойтел 240лв......Докато Пасата за масло,филтри-горивен маслен и въздушен,ролка,ангренаж,пистов ремък трапецовиден ремък,свещи,капачка дистрибутор+труда на майстора=290 лв.Направо си е пей сърце.А сега и с газта още повече.