Проблемна задна врата
- ivo Bocev
- Автомобил:
- Двигател:
Проблемна задна врата
Колеги имам проблем със задната врата не мога да я отворя.Поло6n0 98г.Не мога да я отворя нито с централното нито с ключа машинката работи,но не се отваря.Мисля си че е самата дръжка ако мога да я отворя ще я поправя ако знаете как се отваря по друг начин помогнете.
- Disturbed
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблемна задна врата
При мен имаше същия проблем. Не се отваряше, като натискам не щтраква, с ключа същата работа. Оказа се че лостчето което трябва да придаде действието от натискането на ключалката към отварянето на бравата се е откачило. Лесно се оправя но трябва да се отвори вратата, за целта трябва да се пъхнеш през задните седалки в багажника от там да откачиш кората която покрива механизмите и там ако резгледащ ще видиш как се отваря после лесно ще я ремотнираш.
Надявам се да си разбрал нещо от обяснението ми
Надявам се да си разбрал нещо от обяснението ми
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Има едно нитче което се изхлузва с времето. Просто се натиква навътре с една права отверчица и може да се фиксира с някакво лепило. Няма нищо счупено и повредено най-вероятно. При пасатите и голфа го има същия проблем.
Може да поровиш и с търсачката има снимков материал.
Може да поровиш и с търсачката има снимков материал.
- ivo Bocev
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колеги през уикенда ще се хвана да я оправя.Ще пиша какво е решението
- ivo Bocev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблемна задна врата РЕШЕН
Колеги проблема се оправя за няма и 5 мин.При дръпване на дръжката се задейства едно лостче което задейства един друг лост който се крепи на една ос,та тъкмо тя се беше извадила поставих я обратно застопорих я и готово.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Re: Проблемна задна врата РЕШЕН
ivo Bocev написа:Колеги проблема се оправя за няма и 5 мин.При дръпване на дръжката се задейства едно лостче което задейства един друг лост който се крепи на една ос,та тъкмо тя се беше извадила поставих я обратно застопорих я и готово.
Те това е въпросното нитче за което говорих.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”