колега
radotom понеже виждам, че си на в час с тези датчици искам да си кажеш мнението по моя проблем, а и да не забравя

изчел съм горе долу цялата ти тема ама нещо не вдявам от къде идва моя проблем
проблема ми е може би същия като на автора на темата и за това пускам мнението си тук
колата е Б4 с АБС и проблема е такъв, че лампата за АБС свети когато и се иска не нея, а също и тази за ръчната(а до колкото знам тя отразява 2-ри изгорял датчик) си прави каквото и кеф, карам си и по време на движение гася колата след което пак я запалвам и някой от лампите е изгаснала,може и двете да изгаснат,също така няма зависимост между двете лампи(понякога свети тази за АБС-са, понякога и двете), тръгвам за работа и след 1км. лампата на ръчната изгасва,а след 500м. и тази за АБС-са, но това не всеки път
не съм качвал колата на ВАГ, но мерих датчиците и показанията са и каквито са описани в темата ти
от както имам(2години) този Пасат проблемите с АБС-са са чести, първия път смених задни датчици с нови и изгоряха за 4-5мес., сега съм с втора употреба, но ме съмнява, че причината май ще идва от друго място, а не от датчиците