elimn написа:Ljubon написа:elimn написа:enigma79 написа:... карат си колите в официални сервизи, а не на канала на някой измислен майстор
Моля , моля... Тук ще се намеся и аз. Тази реплика с "измисления майстор" хич не ми харесва. Майсторите, при които ходя поне аз, разбират повече от всички кратуни от официалния сервиз, взети заедно. Така че свалям шапка на форумните майстори.
Аууу, ще ме вкарате в беля ей! Недей си измисля написано между редоветеПод измислен майстор имам в предвид Филанкишията, а не някой със знания и опит, дето го знаят из цяла Бг и го разнасят колко добър бил. Там в техните официални сервизи не наемат Драган-кратуната, а и да го наемат минава голяяямо обучение и специализация. Там да не е България...? Аххх, наистина ще ми докараш беля Ljubon. Неискам да обидя никой от форумните майстори. Не си криви душата и кажи незнаеш ли поне за 3-ма измислени майстори? Ако не, да ти потърся оплаквания тук от колеги с търсачката да видиш, че има такива и не са плод на моята фантазия. И спирам да пиша тук, за да не ме хокат после, че спамя. Изказах си мнението вече.
Айде със здраве
Кофти маистори ли????!!!??Питаи мен.Предната седмица бях при такива!След тях два дена бягам да я оправя ама това е тема за друг разговор.По темата мисля ,че ако е читава колата си струва парите.И изкам да ви питам ,колко струва Фиат на годините на Голфа и защо ли струва толкова?
пп.МАИСТОРИТЕ не са форумни и съм писал къде са.