Проблем с музика
Проблем с музика
Проблема се крие в това, че като пусна CD-to и колата не е запалена като започна да го усилвам то се изключва. Когато е запалена колата възможностите за усилване са повече но направя ли настройките за бас-а да са по големи направо неможе да откъсне. Някакви идей ? Колата е голф 2, пробвал съм CD-то на друга кола там си върви нормално, на стария ми Голф също си вървеше нормално. Отзад съм с 4 Елипсови колони, мислих че неможе да ги захрани и махнах двете , пак прави същия проблем. Сложих друго CD на него нямаше такива щети но свиреше изключително слабо. Та клоня към това ,че или ми идва слаб ток или е от CD-то , незнам но се дразня, затова питам някой дали е имал такъв проблем ?
- evgevg
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с музика
Провери кабелите на тонколоните дали някой не е опрял на маса.
- tasosss3
- Автомобил:
- Двигател:
antonco написа:Проблема се крие в това, че като пусна CD-to и колата не е запалена като започна да го усилвам то се изключва. Когато е запалена колата възможностите за усилване са повече но направя ли настройките за бас-а да са по големи направо неможе да откъсне. Някакви идей ? Колата е голф 2, пробвал съм CD-то на друга кола там си върви нормално, на стария ми Голф също си вървеше нормално. Отзад съм с 4 Елипсови колони, мислих че неможе да ги захрани и махнах двете , пак прави същия проблем. Сложих друго CD на него нямаше такива щети но свиреше изключително слабо. Та клоня към това ,че или ми идва слаб ток или е от CD-то , незнам но се дразня, затова питам някой дали е имал такъв проблем ?
този проблем се оправя лесно хващаш + дирекно от акумолатора и си свиркаш, аз така го оправих
ще пробвам тоя начин, мислих да сменям акумолатор-а, ходих при някъв си жичкаджия той констатира ,че динамото не ми зареждало хубаво акумолатор-а, взех си динамо, незнам на кой да вярвам ... 

- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема е почти яснен.
Пусни директни кабели и плюсов и минусов от акумулатора със сечение поне по 2 квадрата(ако има възможност и повече) и така проблема трябва да ти се реши...
Не подценявайте масата, тя е абсолютно толкова важна колкото и плюса
Пусни директни кабели и плюсов и минусов от акумулатора със сечение поне по 2 квадрата(ако има възможност и повече) и така проблема трябва да ти се реши...
Не подценявайте масата, тя е абсолютно толкова важна колкото и плюса

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
rollin написа:Не подценявайте масата, тя е абсолютно толкова важна колкото и плюса
ФАКТ

м даа, бяхте прави.. почистих клемите на акумулатор-а и случайнооооо видях че масата не е захваната както трябва за шасито, взех от стария голф кабел, смених го захвана се за болта както трябва и заспа..

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”