Проблем с музика

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
antonco
Автомобил: Golf 2
Двигател: RP

Проблем с музика

Мнениеот antonco » Чет 13 яну 2011 7:33

Проблема се крие в това, че като пусна CD-to и колата не е запалена като започна да го усилвам то се изключва. Когато е запалена колата възможностите за усилване са повече но направя ли настройките за бас-а да са по големи направо неможе да откъсне. Някакви идей ? Колата е голф 2, пробвал съм CD-то на друга кола там си върви нормално, на стария ми Голф също си вървеше нормално. Отзад съм с 4 Елипсови колони, мислих че неможе да ги захрани и махнах двете , пак прави същия проблем. Сложих друго CD на него нямаше такива щети но свиреше изключително слабо. Та клоня към това ,че или ми идва слаб ток или е от CD-то , незнам но се дразня, затова питам някой дали е имал такъв проблем ?

Потребителски аватар
evgevg
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с музика

Мнениеот evgevg » Чет 13 яну 2011 20:04

Провери кабелите на тонколоните дали някой не е опрял на маса.

Потребителски аватар
tasosss3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tasosss3 » Чет 13 яну 2011 20:22

antonco написа:Проблема се крие в това, че като пусна CD-to и колата не е запалена като започна да го усилвам то се изключва. Когато е запалена колата възможностите за усилване са повече но направя ли настройките за бас-а да са по големи направо неможе да откъсне. Някакви идей ? Колата е голф 2, пробвал съм CD-то на друга кола там си върви нормално, на стария ми Голф също си вървеше нормално. Отзад съм с 4 Елипсови колони, мислих че неможе да ги захрани и махнах двете , пак прави същия проблем. Сложих друго CD на него нямаше такива щети но свиреше изключително слабо. Та клоня към това ,че или ми идва слаб ток или е от CD-то , незнам но се дразня, затова питам някой дали е имал такъв проблем ?

този проблем се оправя лесно хващаш + дирекно от акумолатора и си свиркаш, аз така го оправих

Потребителски аватар
antonco

Мнениеот antonco » Пет 14 яну 2011 7:14

ще пробвам тоя начин, мислих да сменям акумолатор-а, ходих при някъв си жичкаджия той констатира ,че динамото не ми зареждало хубаво акумолатор-а, взех си динамо, незнам на кой да вярвам ... :?

Потребителски аватар
rollin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rollin » Пет 14 яну 2011 10:32

Проблема е почти яснен.
Пусни директни кабели и плюсов и минусов от акумулатора със сечение поне по 2 квадрата(ако има възможност и повече) и така проблема трябва да ти се реши...
Не подценявайте масата, тя е абсолютно толкова важна колкото и плюса :wink:

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пет 14 яну 2011 10:42

rollin написа:Не подценявайте масата, тя е абсолютно толкова важна колкото и плюса :wink:

ФАКТ :да:

Потребителски аватар
antonco

Мнениеот antonco » Вто 25 яну 2011 13:02

м даа, бяхте прави.. почистих клемите на акумулатор-а и случайнооооо видях че масата не е захваната както трябва за шасито, взех от стария голф кабел, смених го захвана се за болта както трябва и заспа.. :) :bowdown

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”