Ето я и колата а именно VW GOLF mk2 1.3 55кс MH.Така изглеждаше като е закупих

колата беше в доста лош вид.След около една седмица каране колата влезе в бокса за смяна на съединител,ролки,ремаци,масла,тампон между карба и колектора

Последва кърпене на пода поради 4 малки дупки,след което всичко беше запечатано от двете страни с BODY 930 мисля че беше.При кърпенето бяха премахнати антената от предния калник,всички емблеми от задницата както и чистачката от 3/5 врата

Последва закупуването на по хубави джанти от обикновените железарки

Последва закупуване на оригинални стопове HELLA тъи като колата бе купена с два различни тъмни стопа

Някои се беше правил на тюнингар преди мен и беше боядисал всички духалки на парното и всички пласмасориики по вратите в сиво като цвета на колата,а мен това лично мн ме дразнеше като влеза в колата и последва тяхната подмяна с черни.последва подмяна и на дву лъчевият волан с такъв с 4лъча

Проба за закупуване на доста добри джанти 16 7.5j но колата изглеждаше като джипка и се отказах

URL]
започна и подготовка за боядисване на джантите

Със салона беше закупен и километраж с оборотомер

джантите са с размер 13 7j et5 и убути с гуминетки 175 50 13.Стария АТС бе продаден още преди да бъде боядисан.последва и слагане на фланци 5мм отзад.причината беше че задната гума стоеше по навътре от предна

искам да изкажа най голяма благодарност към главния виновник да си купя VOLKSWAGEN за което ни най малко съжалявам и без който този проект незнам нали щеше да е факт.Човека се казва Цецо(FOSFOBION).Голям си батка