Отивам да си сменя гарнитурата на капака на клапаните в "Дунев" и там ми казват, че масло ми избива, защото се вдигало много налягането

dancho написа:Черно си е според мен, ама ще го гледам пак утре... макар да ми се струва, че мирише на бензин, а може само така да си мисля, макарче нямам идея откъде може да е дошил.. Друга причина да се вдигне нивото може ли да има
NovobranecGT написа:........
NovobranecGT написа:....Ако е бензин е отишъл там защото е калпав и кондензира по стените на цилиндрите, варианта за незапалването на сместа е по-нищожен и остава проблема да е в теб, ако караш колата на къси разстояния в ниските обороти и незагряла. ....
20vTurbo написа:Аз да питам все пак ..... нали не ти е счупено пластмасовото гърло кадето влиза щеката за маслото? Не се смейте, аз лично съм виждал два такива случая и като вкарат щеката тя влиза 2 - 3 см по-надолу и хоп готово ужким два лита повече.
Gencho87 написа:Та въпроса ми ако колата се загрее нормално и се остави с отворена капачка да работи известно време на място, дали излишния конденз ще се изпари от температурата на мотора и по този начин да се нормализира нивото на маслото?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 75 госта