(pak priburzah s menieto,okaza se 4e termostatite sa super,ve4e si imam 2 br. powredata be6e vav vodnata pompa-prevurtqla turbinka)
Ауто плюс - впечатления
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ауто плюс - впечатления
Закупеният преди месец термостат берн от ауто+ ми прегря колата!Стигна до 125 градуса!Едва стигнах от Шипка до Пловдив.То не беше пускане на свободна със загасен двигател,спирания и доливане на вода... 
(pak priburzah s menieto,okaza se 4e termostatite sa super,ve4e si imam 2 br. powredata be6e vav vodnata pompa-prevurtqla turbinka)
Последна промяна от deversant на Вто 30 ное 2010 12:55, променено общо 1 път.
-
Гергин
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Леле като чета и знам, че преди седмица си смених масло и филтри от там
.
Направо се притесних. Щом и при тях е така, не ми се мисли какво е в други магазини.
Направо се притесних. Щом и при тях е така, не ми се мисли какво е в други магазини.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Гергин написа:Направо се притесних. Щом и при тях е така, не ми се мисли какво е в други магазини.
Че с какво те са по-различни от другите магазини? Искаха ми капаро за доставка на дреболия от 20лв., че била от "външен" доставчик и не можели да я върнат евентуално... После разбрах, че "външният" доставчик е Ем Комплект 33 - също "реномирана" фирма.

-
Гергин
Ljubon написа:Гергин написа:Направо се притесних. Щом и при тях е така, не ми се мисли какво е в други магазини.
Че с какво те са по-различни от другите магазини? Искаха ми капаро за доставка на дреболия от 20лв., че била от "външен" доставчик и не можели да я върнат евентуално... После разбрах, че "външният" доставчик е Ем Комплект 33 - също "реномирана" фирма.![]()
![]()
Това ми хареса.
Знам, че това с авточастите и воупще инструменти и консумативи е измама в голямата си част, поне за мен. Работих в кухнята на една фирма, Нитех в Дружба. Голям смях са.
Ама все си мислех, че Ауто плюс спазват поне "санитарния минимум" за части и други неща. Поне Никси и Мишо не ме псуват на глас като ме видят.
Последна промяна от Гергин на Съб 27 ное 2010 23:47, променено общо 1 път.
-
KirilGeorgiev
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Па не пазаруваите от тях.При всяко питане за нещо отговора е че при тях го има и е супер качествено па после олеле.Направо съм щаслив че не се налага да взимам части от България.
-
Гергин
KirilGeorgiev написа:Па не пазаруваите от тях.При всяко питане за нещо отговора е че при тях го има и е супер качествено па после олеле.Направо съм щаслив че не се налага да взимам части от България.
Е ПА ТОВА ПРАВИМ
Как се снабдяваш с части и какво караш?
- Legolas
- Автомобил: GOLF 4 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Купувал съм какво ли не от масло ФУКС, тампони, филтри маслени, въздушни, хидравлични помпи за съединител два броя номерата и марката на помпите бяха 1:1 с тези, които свалих от колата. Единствено проблем с една стоп машинка която за около 8 месеца се скапа, но тогава нямаха оригинална и трябваше да чакам, и взех ментак за 10лв топранче, но нямаше как, защото вечер при спиране внезапно все настръхвах някой да не ме изпердаши отзад. Предимно купувам от този на Черни връх, малко по-компетентни ми се струват а не намусени и недо.бани като в Младост до HIT:D.
- djfunnyman
- Автомобил: passat 1.8i 79kw
- Двигател: PF 1988
аз съм доволен от ауто+ от 3 години насам предимно части за пасат Б3 но има и много ментета досега не съм имал проблеми с тях само един малък проблем ако може да се нарече комплект закс съединител за пасатора хубаво че на място отворихме да видим дали има комплект притискателен диск лагер и феродов диск а се оказа че феродото го няма в комплекта това се случи точно на 1.04.2010 ден на лъжата голям маитап стана
но на следващия ден имаше цяла комплект ще видим колко ще изкара
От тях щях да купувам от червения антифриз , но като ми го показаха в едни 200 литрови варели - наливно и трябвало и съд да си нося - е...ти организацията, и то по-скъпо идва от немското в 1,5 литра от което си купувам по принцип.Така че много поздрави и от мен - на ТИЯ
- joro_g400
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Магазини Авто + = на 50% по-скьпи авто части в цялата гама на автомобила
Пример:Сьединител ЛУК за бус Форд Транзит струва 430лв (дата 19,01,11) АВТО + магазин ч.В
Пример:Сьединител ЛУК за бус Транзит в магазин ЕВРО 07 струва 315лв (дата 19,01,11)
Мога да дам още примери но този е доста тревожен
Пример:Сьединител ЛУК за бус Форд Транзит струва 430лв (дата 19,01,11) АВТО + магазин ч.В
Пример:Сьединител ЛУК за бус Транзит в магазин ЕВРО 07 струва 315лв (дата 19,01,11)
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
До сега какво съм купувал от там нямам оплаквания,пресни цени от днеска-шарнити MOOG за Ауди Б4 94-а х35лв брой,селенови втулки за преден носач х6лв-марката не я запомних
,не знам но според мене тези цени са си напълно нормални 

- az-emo-pi4a
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
слаба работа са,те разбират от коли колкото аз от ядрена физика.3 пъти се връщах да им казвам че тампона на макферсона не е такъв за голф 3 ,ама те по каталог тоя им излизало,после майстора който ми прави регулаж каза че за от пасат.Само от Евро07 пазарувам,яко са пичове 

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
joro_g400 написа:Магазини Авто + = на 50% по-скьпи авто части в цялата гама на автомобила
Един съвет, дори и малко закъснял.
От Евро07 си взимай само довиждане с персонала...
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
Luciano написа:joro_g400 написа:Магазини Авто + = на 50% по-скьпи авто части в цялата гама на автомобила
Мога да дам още примери но този е доста тревожен![]()
Това е истина

- az-emo-pi4a
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
kn9453 написа:Luciano написа:joro_g400 написа:Магазини Авто + = на 50% по-скьпи авто части в цялата гама на автомобила
Мога да дам още примери но този е доста тревожен![]()
Това е истина
Въпрос на мнение,аз до сега нямам проблеми с тях иза сега само от тях ще купувам части
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”