Мъжки косопад - Minoxidil 5% + Финастерид

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ivodemirov
Автомобил: VW Golf
Двигател: CFFB 2010

Re: Мъжки косопад - Minoxidil 5%

Мнениеот ivodemirov » Сря 19 яну 2011 15:43

ето тук, в този български форум има изписано доста по различни въпроси: http://alopecia.8.forumer.com/

Alexandar_yordanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alexandar_yordanov » Сря 19 яну 2011 16:13

chefito написа:Бръсни се гола глава и си гледай живота.

И аз споделям това мнение. Всички, които имат този проблем си решават така проблема.

altanivan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот altanivan » Чет 20 яну 2011 18:50

Има си лечение и на този проблем (не 0 нула номер) но трябва много търпение и занимавка с разни мазила .. :screwy Сега съм започнал сериозно лечение ,прекалено млад съм за да се оставя така .. Скоро ще кача и снимков материал и с времето ако несе заключи темата ,ще пиша дали има развитие :beer

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 20 яну 2011 23:30

Как се казваше...,ръжда и жена тръгнат ли няма спиране,може да добавим и коса в тая група :) А който иска да си купува всякакви чудодейни препарати,и във фармацевтичните компании работят хора и трябва да получават заплати mhihi

altanivan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот altanivan » Пет 21 яну 2011 0:29

Stivi написа:Как се казваше...,ръжда и жена тръгнат ли няма спиране,може да добавим и коса в тая група :) А който иска да си купува всякакви чудодейни препарати,и във фармацевтичните компании работят хора и трябва да получават заплати mhihi

До някъде си прав,има временно лечение ... Но като спреш лечението спират да ти растат листата и започва пак листопада :Mr Green Fun

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Пет 21 яну 2011 22:44

Просто се примирете!Няма оправия!Може като Боби Михаилов ,но си личи от 100 метра ,че си плешив!! :063: :063:

Потребителски аватар
Pacho B
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pacho B » Пет 21 яну 2011 23:07

Всичко опира до гена!Баща ми винаги ми бучи:
-Ядеш малко!
-Ядеш еднородно!
-Не ядеш навреме!
А аз от години му обяснявам,че всико опира до гена,а и стреса допринася много...
Е,да, ако си кука - ше ти пада косата :Mr Green Fun

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Пет 21 яну 2011 23:19

ivodemirov написа: http://alopecia.8.forumer.com/

Колега тоя форум май е за женски косопад!!!

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Пет 21 яну 2011 23:22

Здравей колега,
Аз също имам проблем,ако може така да се нарече де :D Защото мен много много не ме вълнува,това че косата ми е понамаляла :mrgreen:
Майками е фризьорка сигурно от 20 години поне и мисля, че ако имаше нещо с, което да се мажеш,за да предотвратиш косопада нямаше да ме остави така :roll:
Принципно аз лично не съм пробвал абсолютно нищо за мазане,но съм чувал от доста хора,че се мажат с тривитаминол (мисля,че така се казва). До колкото знам това са три витамина (разбира се и по името) витамини "А" "D" и "Е" мисля. Та въпросното "нещо" се продава във ветеринарни аптеки и едва ли не струва стотинки... Използвало се,за "говеда" както и за коне,маже им се гривата,за да бъде по "буйна" mhihi Да се върнем на темата,имам познати, който твърдят ,че им е попораснала коса от това,нищо не пречи да опиташ :roll:

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Пет 21 яну 2011 23:32

Да опитат които го има за проблем, аз не съм от тия!! :063: :beer

Потребителски аватар
Juiced
Автомобил: Hyundai Terracan
Двигател: J3

Мнениеот Juiced » Съб 22 яну 2011 0:11

Regain - помага отначало не много бързо но след месец почва да действа - но разбира се както и други подобни продукти като спреш третирането и спира да действа и започваш да си мислиш как да си обереш врата откъм челото с машинката :banghead:

altanivan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот altanivan » Нед 23 яну 2011 12:46

Juiced написа:Regain - помага отначало не много бързо но след месец почва да действа - но разбира се както и други подобни продукти като спреш третирането и спира да действа и започваш да си мислиш как да си обереш врата откъм челото с машинката :banghead:

Да Регаин наистина го дават дай добър минокс .. но в момента не можах да го поръчам него и започнах с друга марка, която съдържа минокс за първите 3 месеца .. :idea:

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Нед 23 яну 2011 13:22

altanivan написа:Да Регаин наистина го дават дай добър минокс .. но в момента не можах да го поръчам него и започнах с друга марка, която съдържа минокс за първите 3 месеца .. :idea:

Колега кой набор си ?

Моя проблем е не,че ми оредява косата ами се увеличава площта на челото :mrgreen: и то отстрани и имам чувството че ще ми остане чим като на Лечков накрая.А ми е толкова гъста,че всеки път като се подстригвам и фризьорката хваща къра с мен. Никой няма плешив в рода,не съм и осиновен,даже на баба ми и дядо ми по бащина линия,косите са им за изследване...Баба на 71 години няма нито 1 бял косъм,а се боядисва и третира не знам си от колко години.Дядката и той,чак сега взе да побелява малко по бакенбардите (74 год) а от майчина страна единствено само дето много млади им побеляват косите,но пак няма плешиви.... чак се чудя кво става.

Чувал съм,че втриването на чесън на местата където започват да падат керемидите,помагало да се възстанови космената покривка.Народна медицина,не съм я провал,ама пък знае ли човек,има и плацебо ефект :Mr Green Fun

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 23 яну 2011 13:36

Колега ,пробвал съм какво ли не!!Това за чесъна ,може би помага когато е на парички -кръгли петна.На времето бягах яко ,но тогава нямаше и много мехлеми.Ходихме в Балчик при един ходжа ама човекът още като ни видя и каза ,момчета примирете се,аз помагам само когато пада на парички .И сега вече не ми пука ,даже не ми и трябва ,свикнал съм си и нямам проблеми въобще.

altanivan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот altanivan » Пон 24 яну 2011 22:09

88 набор съм , но за сега няма да се оставя да ми опада така бързо косата.И аз нямам никой назад по ген ,които да е така но лекарката ми каза - може би ти ще си първия :talk: Та сега съм на по-сериозно лечение (the big 3) да видим до къде ще го докарам :bishop

Върни се в “ОФФ-Топик - други”