Мъжки косопад - Minoxidil 5% + Финастерид
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ivodemirov
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CFFB 2010
Re: Мъжки косопад - Minoxidil 5%
ето тук, в този български форум има изписано доста по различни въпроси: http://alopecia.8.forumer.com/
-
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:Бръсни се гола глава и си гледай живота.
И аз споделям това мнение. Всички, които имат този проблем си решават така проблема.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Има си лечение и на този проблем (не 0 нула номер) но трябва много търпение и занимавка с разни мазила ..
Сега съм започнал сериозно лечение ,прекалено млад съм за да се оставя така .. Скоро ще кача и снимков материал и с времето ако несе заключи темата ,ще пиша дали има развитие 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Как се казваше...,ръжда и жена тръгнат ли няма спиране,може да добавим и коса в тая група
А който иска да си купува всякакви чудодейни препарати,и във фармацевтичните компании работят хора и трябва да получават заплати 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:Как се казваше...,ръжда и жена тръгнат ли няма спиране,може да добавим и коса в тая групаА който иска да си купува всякакви чудодейни препарати,и във фармацевтичните компании работят хора и трябва да получават заплати
До някъде си прав,има временно лечение ... Но като спреш лечението спират да ти растат листата и започва пак листопада

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Просто се примирете!Няма оправия!Може като Боби Михаилов ,но си личи от 100 метра ,че си плешив!!

- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
Всичко опира до гена!Баща ми винаги ми бучи:
-Ядеш малко!
-Ядеш еднородно!
-Не ядеш навреме!
А аз от години му обяснявам,че всико опира до гена,а и стреса допринася много...
Е,да, ако си кука - ше ти пада косата
-Ядеш малко!
-Ядеш еднородно!
-Не ядеш навреме!
А аз от години му обяснявам,че всико опира до гена,а и стреса допринася много...
Е,да, ако си кука - ше ти пада косата

- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
ivodemirov написа: http://alopecia.8.forumer.com/
Колега тоя форум май е за женски косопад!!!
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей колега,
Аз също имам проблем,ако може така да се нарече де
Защото мен много много не ме вълнува,това че косата ми е понамаляла
Майками е фризьорка сигурно от 20 години поне и мисля, че ако имаше нещо с, което да се мажеш,за да предотвратиш косопада нямаше да ме остави така
Принципно аз лично не съм пробвал абсолютно нищо за мазане,но съм чувал от доста хора,че се мажат с тривитаминол (мисля,че така се казва). До колкото знам това са три витамина (разбира се и по името) витамини "А" "D" и "Е" мисля. Та въпросното "нещо" се продава във ветеринарни аптеки и едва ли не струва стотинки... Използвало се,за "говеда" както и за коне,маже им се гривата,за да бъде по "буйна"
Да се върнем на темата,имам познати, който твърдят ,че им е попораснала коса от това,нищо не пречи да опиташ 
Аз също имам проблем,ако може така да се нарече де

Майками е фризьорка сигурно от 20 години поне и мисля, че ако имаше нещо с, което да се мажеш,за да предотвратиш косопада нямаше да ме остави така

Принципно аз лично не съм пробвал абсолютно нищо за мазане,но съм чувал от доста хора,че се мажат с тривитаминол (мисля,че така се казва). До колкото знам това са три витамина (разбира се и по името) витамини "А" "D" и "Е" мисля. Та въпросното "нещо" се продава във ветеринарни аптеки и едва ли не струва стотинки... Използвало се,за "говеда" както и за коне,маже им се гривата,за да бъде по "буйна"

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Да опитат които го има за проблем, аз не съм от тия!!

- Juiced
- Автомобил: Hyundai Terracan
- Двигател: J3
Regain - помага отначало не много бързо но след месец почва да действа - но разбира се както и други подобни продукти като спреш третирането и спира да действа и започваш да си мислиш как да си обереш врата откъм челото с машинката 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Juiced написа:Regain - помага отначало не много бързо но след месец почва да действа - но разбира се както и други подобни продукти като спреш третирането и спира да действа и започваш да си мислиш как да си обереш врата откъм челото с машинката
Да Регаин наистина го дават дай добър минокс .. но в момента не можах да го поръчам него и започнах с друга марка, която съдържа минокс за първите 3 месеца ..

- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
altanivan написа:Да Регаин наистина го дават дай добър минокс .. но в момента не можах да го поръчам него и започнах с друга марка, която съдържа минокс за първите 3 месеца ..
Колега кой набор си ?
Моя проблем е не,че ми оредява косата ами се увеличава площта на челото

Чувал съм,че втриването на чесън на местата където започват да падат керемидите,помагало да се възстанови космената покривка.Народна медицина,не съм я провал,ама пък знае ли човек,има и плацебо ефект

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ,пробвал съм какво ли не!!Това за чесъна ,може би помага когато е на парички -кръгли петна.На времето бягах яко ,но тогава нямаше и много мехлеми.Ходихме в Балчик при един ходжа ама човекът още като ни видя и каза ,момчета примирете се,аз помагам само когато пада на парички .И сега вече не ми пука ,даже не ми и трябва ,свикнал съм си и нямам проблеми въобще.
-
- Автомобил:
- Двигател:
88 набор съм , но за сега няма да се оставя да ми опада така бързо косата.И аз нямам никой назад по ген ,които да е така но лекарката ми каза - може би ти ще си първия
Та сега съм на по-сериозно лечение (the big 3) да видим до къде ще го докарам