имиграция в канада
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
kombi tdi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: имиграция в канада
знам че канада е по добрият избор,нищо че е на другият край на света,но с тоя френски не знам,а за професията,аз имам професия но не знам ако искат да я доказвам с някакъв документ как ще стане,настроил съм се да се махна от тука че направоо не издържам в тая държавица с всички тези цигани турци и не знам още каквии,просто е лудница
- turrisi
- Автомобил: AUDI
- Двигател:
аха....това бяха копията...значи за всяко нещо дето си учил дори какви курсове съм карал в казармата и след това в пожарната...каквото си учил всичко.....то натам се пращат само копия а на интервюто носиш оригиналите....там на място сверяват и отмятат кое е вярно и кое не...много внимаваите какво пращате...проверява се всичко.....междо другото....това е като томбула.....от 400 000 подадени молби избират 60 000...
- turrisi
- Двигател:
има и по лесен начин просто февруари хората си идват за малко може да ги до разпитам(братовчедите)...трябва ти човек който има по 5000 канадски долара на година в банка да те осигурява....смисъл това е като гаранция мисля беше...на братовчетката и писна да подава документи(дъщеря им) и каза...мам и тати ще ми пратят покана и заминавам но сега пък ги проверяват тях ...дали имат кинти дали имат стабилна работа ако се случи нещо да могат да я осигуряват....и гледам 2-ра година още си е тука па знам ли вече...
-
kombi tdi
- Автомобил:
- Двигател:
ще свъриш ли колега тази услуга разпитай ги моля те как стоят сега нещата
-
lion_heart002
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Не,че нещо,ама за Канада е много трудно,сума ти пари и нерви ще идат!Изчакайте още малко да видим дали няма да ни махнат туристическите за щатите и така,там на никой не му пука откъде идваш и какъв си...
- turrisi
- Двигател:
приятелите ми там казват че в най лошия случаи са харчили до 2000 долара...иначе към 1300-1400 и са пре задоволени....тя при пристигането си се е записала да учи френски там 9 месеца и затова и ПЛАЩАТ 600 на месец....той при някакви сърби на строежа докато се поокопитат(с 2 деца заминаха-на 3 и 6 мисля)...90 кинта интернет,тока е по 26 каза като абонамент...за всеки апартамент е различно...водата до 20-30 пак абонамент....коли-2 като се карат с една застраховка...смисъл прави се застраховка на номера а не на колата....имат 2 коли и си менкат номерата нещо такова ми го обясни....към 500 долара е това за година.....до 3 седмица от пристигането трябва да си се явил за книжка....изпитите им били през 40 дена...цял живот можеш да се явяваш...книжката нещо на 2 години се плаща по 120 долара на рожденния ти ден....
- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
lion_heart002 написа:Не,че нещо,ама за Канада е много трудно,сума ти пари и нерви ще идат!Изчакайте още малко да видим дали няма да ни махнат туристическите за щатите и така,там на никой не му пука откъде идваш и какъв си...
Само да ти кажа,че няма какво да чака човека,както е посочил в горния си пост!
И да ги отменят(то не се знае)може да минат и 2-3 год. , ако не и по-вече...
Уреждайте документи всичко и ви пожелавам от сърце да се оправите някъде,не че имам нещо против държавата,но тя ни е като мащеха!Айде,че колегите ще започнат да ме плюят,дане ме разбират погрешно!
- turrisi
- Двигател:
разликата от Щатите и Канада е ...социалната им програма...хубавото е че стъпиш ли в Щатите можеш да отидеш в Канада без виза.....
- turrisi
- Двигател:
в Щатите ако се разболееш(не дай боже)...може да ти излезе един ден престои от 50 до 5000 че и повече....в Канада тука е малко ...комунизъм....смисъл братовчед ми си е правил операция от херния....за тях това е операция до 15 мин и не е дал и ..бонбони
...В Канада има ного социални помощи...смисъл да не кажете тоя тръгнал за социални.....приятелите ми казваха че имат там познати дето са от 10 год там и живеят от ...социала само...как става това нямам идея
...В Канада има ного социални помощи...смисъл да не кажете тоя тръгнал за социални.....приятелите ми казваха че имат там познати дето са от 10 год там и живеят от ...социала само...как става това нямам идея-
lion_heart002
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Ми ДЪРЖАВА братле,а не ПОМИЯ като тая тука...
- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
Темата наистина ме заинтригува,но се съмнявам,че единствено мен т.е
Мисля,че такива теми наистина помагат да осъзнеш къде, как е ,що е , и общо взето съм чел много такива постове и съм си пълнил главата със сумати инфо, но общо взето всеки казва,че е по-добре от тука и че психо-нагласата е един от най-важните фактори!
Мисля,че такива теми наистина помагат да осъзнеш къде, как е ,що е , и общо взето съм чел много такива постове и съм си пълнил главата със сумати инфо, но общо взето всеки казва,че е по-добре от тука и че психо-нагласата е един от най-важните фактори!
- turrisi
- Двигател:
за образованието.....в сайта имаше някъде какви професий се търсят най много или в момента.....не пишете само едно,поне две сходни....да не е лекар и куфражист че нещо няма да ви повярват а това е да ви кажа 90% от интервюто.....много е важно на човека срещу теб да изглеждаж уверен че ще се справиш с живота на тяхна земя...не нахалитет ами ...уверен и по възможност по бързи отговори....замислиш ли се....дава другия!!!
- turrisi
- Двигател:
детските градини......в държавните е трудно да се вкараш но ...Наска(приятелката там)..успяла,..7 долара на ден мисля каза...иначе имало и за по 50 на ден...в групата максимума е 7 деца след това число госпожата изхвърчала ако приеме дете...децата на училище обозначаваш спирка на автобуса и идва да го взима в точен час...за връщане същото ако го няма родитела на уговорения час....милиция за повече да не споменавам...каза че спят на отворени прозорци(това за Монтреал)дали е вярна нямам идея...отопляват се на ток...бил наи евтин 

- turrisi
- Двигател:
тяхната инвазия им излязло към 10 000 долара,може и да греша до като стъпат там...визите бяха към 1000 на бройка..такси макси преводачески услуги и документи до Букурещ след интервюто....а бре не е лесно но съм съгласен да ги дам...запазила си е апартамент още от BG...725 долара наема...Ако ги видя на скаипа(не съм им писал 2 год)ще се поинтересувам за които го интиресува....дали нещо се е променило...кардинално!!!
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Толкова ли е зле тука ?
И Ник,какво работиш в Париж ?
И Ник,какво работиш в Париж ?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”