Сигурно до сега такава тема не се е пускала - някой да благодари на полицаите за нещо. Но аз имам за какво и затова реших да го направя тук.
На 2-ри юли пътувах за с. Лозенец, Бургаско. През цялото време ме валя дъжд. Оказа се, че по пътя Бургас - с. Лозенец е имало буря, от която се е наводнила част от пътното платно мисля до къмпинг Градина. Когато приближавах въпроснтото място, все още карайки в страхотен дъжд, видях махащи палки на полицаи. Оказа се, че стоят там в проливния дъжд, за да предупреждават идващите автомобили за огромна локва, която заемаше цялото платно, като в мойта лента за движение беше дълбока сигурно 30 - 35 см

!!! Затова ме насочиха да мина в насрещното платно, където водата беше значително по ниска - около 10 - 15 см. Всичко това се случи в 23.00 часа и както написах по - горе в много силен дъжд. Затова съм им благодарен, щато иначе нали знаете - аквапланинг, пък в толкова много вода, не знам дали това щеше да е основния проблем. Абе изобщо евала и благодаря, че тези хора си вършеха съвестно работата.