проблем с дистанционното на централното заключване
проблем с дистанционното на централното заключване
здравейте колеги от 20 дни съм горд собственик на VWpolo1997 год .На ключа има два бутона а вътре някаква платка,предполагам че е за централното .Смених батериите светодиодът работи но колата не регира. Някой има ли представа какъв може да е проблемът
- nfworld
- Автомобил: VW GOLF III 1.6 GT
- Двигател: AFT 1997
Re: проблем с дистанционното на централното заключване
Алармата е изключена. Предполагам колата си пали и се отключва с ключа, а централното не сработва с дистанционното?
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Отиваш на шофьорската врата,вкарваш ключа в ключалката въртиш на отключване и задържаш бутона за отключване.
После въртиш ключа да заключваш и задържаш така,като да вдигнеш стъклата и натисни за 2 секунди 3 копчето за закючване едновременно с това!
И накрая честито имаш си работещ ключ!
После въртиш ключа да заключваш и задържаш така,като да вдигнеш стъклата и натисни за 2 секунди 3 копчето за закючване едновременно с това!
И накрая честито имаш си работещ ключ!

благодаря за съвета колеги проблемът с централното се оказа наистина разкачена букса на управляващия блок сега дистанционното работи но и от двете копчета можеш да отключваш и заключваш но това не ме притеснява особено 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, искам да попитам каде се намира управляващия блок на централното, защото и при мен е същия случай с дистанционното(диода свети а колата не реагира)
Благодаря!
Благодаря!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Защо не ми работи централното заключване с дистанционното(като на дистанционното му свети диода при натискане на копчетата),а само с ключа отключва и заключва ?
Как може да се оправи това нещо ?
WV Polo 95 година.
Как може да се оправи това нещо ?
WV Polo 95 година.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”